Anahtar Kelimeler: Mücadelede örnek iliz

?Mücadelede örnek bir iliz?

?Mücadelede örnek bir iliz?

?Mücadelede örnek bir iliz?

Vali ASKF heyetini kabul etti

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, kent genelinde uyuşturucunun önüne geçilmesi için çok önemli operasyonlar yapıldığını belirterek, İç Anadolu´da uyuşturucu konusunda önemli başarılara imza attıklarını söyledi. Haktankaçmaz, AMATEM´in hizmete açıldığını ve şu anda iki kişinin tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

GENÇLER BAŞARIYA ULAŞABİLİR

ASFK Başkanı Sırrı Zengin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret ederek, kent genelinde yaşanan spor faaliyetleri ve gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için uygulamaya konulması gereken projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale´de spor kültürü oluşturmak için herkesin kendisine düşen görevi yapması gerektiğini belirterek, amatör anlamda spor yapan gençlerin başarıya ulaşacağını söyledi. Birçok profesyonel sporcunun spora amatör olarak başladığını belirten Haktankaçmaz, kent genelinde amatör sporlara ciddi katkılar verileceği mesajını verdi.

AMATEM´DE 2 GENCİMİZ VAR

Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak, onları spora yöneltmek için projelere her zaman açık olduklarını belirten Haktankaçmaz, proje getiren herkesin projesini inceleyeceğini ve AHİKA desteği kapsamına alınabileceğini bildirdi. Şimdiki çocukların eskiye oranla sporla ve oyunla pek ilgilenmediğini ve teknoloji çağının bazı zararlı olduğunu belirten Haktankaçmaz, çocukların elinden tablet ve telefon gibi aletleri almanın bazen mümkün olmadığını kaydetti. Çocuklara belirli bir program ve zaman dilimi ayrılması gerektiğini belirten Haktankaçmaz, kent genelinde bulunan velileri uyararak çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi.

KIRIKKALE BÖLGENİN EN İYİSİ

Kent genelinde uyuşturucunun önüne geçilmesi için çok önemli operasyonlar yapıldığını belirten Haktankaçmaz, İç Anadolu´da uyuşturucu konusunda önemli başarılara imza attıklarını ifade etti. Haktankaçmaz, AMATEM´in hizmete açıldığını ve şu anda iki kişinin tedavisinin devam ettiğini belirterek, ileriki dönemlerde çevre illerden de hasta kabul edecek duruma geleceklerini açıkladı. Uyuşturucu satışı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Haktankaçmaz, diğer çevre illerin ilerisinde olduklarını ve mücadelenin her geçen gün artarak devam edeceğini söyledi.

SPORA ÖNEM VERİLMELİ

ASFK Başkanı Sırrı Zengin ise, gençlerin uyuşturucu batağına sürüklenmemesi için spora önem vermeleri gerektiğini belirterek kamuoyundan bu konuda destek beklediklerini söyledi.  Sporla gelişen ve spor kültürüyle yetişen bir çocuğun kötü alışkanlıklardan uzak duracağını ve kendisini okul ve spora vereceğini belirten Zengin, çocukları korumak için bu işe dört elle sarılmaları gerektiğini kaydetti.

UYUŞTURUCU GİDEREK ARTIYOR

Zengin, eskiye göre uyuşturucu kullanımının daha da arttığını söyledi. Uyuşturucu kullanımının ilkokul çağlarına kadar indiğini ve herkesin çocuğunun içme ihtimalinin olduğunu savunan Zengin, ?Kimse benim çocuğum içmiyor demesin. İçen arkadaşı çocuğunuza zarar verir. Komşunuzun çocuğu içiyorsa, gelir sizin çocuğunuzu bıçaklar. Hep birlikte bu konuda mücadele etmeliyiz. Bu işin içinde din ve spor olmalı. Bütün spor camiasını davet ediyorum. Tüm Kırıkkale´yi bu bilinçlenmeye davet ediyorum.? diye konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli