Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz”

 Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz”

Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz”

 

Çakıroğlu olayına tepki!

Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ege Üniversitesi`nde sınava girmeleri PKK'lılarca engellenen ve çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu'nun ölümünün MHP ve ülkücü camiayı yasa boğduğunu, Türk milliyetçisi olarak hainler ve bölücüler ile mücadeleden hiçbir şekilde vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Sert tepki gösterdi

Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, yaşanan bu acı kaybın sebebi olarak AK Parti ve PKK`yı göstererek, "Cuma günü bölücü PKK örgütünü destekleyen hainlerce Ege Üniversitesi'nde çıkarılan gerginlik ve provokatif eylemlerde Ülkü Ocağı Başkanımız Fırat Çakıroğlu maalesef uğradığı bıçaklı saldırıda AK Parti'nin açılım adı altında destek verdiği PKK'lı Ermeni beslemeleri tarafından haince şehit edilmiştir. Yıllardır defalarca yapılan uyarılara rağmen bölücü terör örgütünün üniversitelerimizdeki yapılanmasının önüne geçilmemesi bir yana siyasi irade terör örgütünü muhatap kabul ederek pazarlık yapmaktadır” diye konuştu.

Baş sağlığı diliyorum

Baloğlu, Aymazlıklar bu gün ne yazık ki Fırat başkanımızın şehid edilmesine kadar varmış ve en büyük sebebi olmuştur. Uzunca bir süredir can güvenliğinden yoksun bir şekilde eğitimlerini sürdürmek isteyen ülkücüler çok önceden planlandığı anlaşılan bu son olayda uğradıkları saldırı neticesinde üniversite başkanlarının şehit edilmesi ile büyük bir üzüntü ve kahır içinde bırakılmıştır. Hiç kimse ülkücülerin vatan ve millet sevgisi ile imtihan etmemeli ve bu konuda sabırları zorlamamalıdır. Ülkücü hareket hainler ve bölücüler ile mücadelesinden hiçbir şekilde vazgeçmeyecektir.  Şehidimize Allahtan rahmet tüm Türk Milliyetçilerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Mevlit okutuldu

Bu arada Milliyetçi Harekete Partisi il yönetimi tarafından Ege Üniversitesi'nde çıkarılan olayda hayatını kaybeden Ülkü Ocağı Başkan Fırat Çakıroğlu için Cumartesi günü ikindi namazı öncesi mevlid okutuldu. Mevlid için camiye kol kola gelen MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, Milletvekili adayı olması beklenen Avukat Abdullah Pekgöz ile çok sayıda ülkücü genç katıldı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli