Anahtar Kelimeler: Muhasebeciler iftarda buluştu

Muhasebeciler iftarda buluştu

Muhasebeciler iftarda buluştu

Muhasebeciler iftarda buluştu

?Mesleğe sahip çıkalım?

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), üyeleri ve eşleri iftar programında bir araya geldi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Beyaz Saray Otel´de düzenlenen iftar yemeğinde Oda Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi katılımcıları kapıda karşılarken, programa Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, mali müşavirler ve çok sayıda davetli katıldı.

ALLAH RAHMET EYLESİN

Programda bir konuşma yapan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, içinde bulunulan Ramazan ayının hayırlar getirmesini, barış ve kardeşlik duygularının tekrar pekiştirmesini diledi. Son günlerde artan terör olaylarında şehit olan asker ve polislere Allah´tan rahmet dileyen Aldemir, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

ÇOK MUTLU OLDUM

Mesleğinin muhasebeci olduğunu açıklayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Görevi belediye başkanı seçildikten sonra bırakmak zorunda kaldım. Muhasebecilik çok güzel bir meslek. Başkan seçildikten sonra ilk işim hesap işleri oldu. Buda muhasebeci olmamdan kaynaklanıyor. Meslektaşlarımın arasında olmaktan dolayı çok mutluyum.?diye konuştu.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  konuşmasının ardından ruhsat belgelerini almaya hak kazanan üyeye çalışma ruhsatı verildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli