Anahtar Kelimeler: Muhtardan darbe açıklaması

Muhtardan darbe açıklaması

Muhtardan darbe açıklaması

Muhtardan darbe açıklaması

?Milli iradeden taviz yok?

Türkiye´de bir Suriye çıkarmak isteyenlerin kirli senaryoları bozulduğunu ifade eden Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, demokrasi ve milli iradeden taviz verilmeyeceğini söyledi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

"Mısır´daki kanlı darbe senaryosunu Türkiye´ye uyarlamak isteyenlere; biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz duruşuyla hak ettikleri cevabı millet olarak verdik." diyen Pehlivanlı, " Millete giydirilmek istenen vesayet gömleğini tarihin çöp sepetine gönderdik. İhanet çetesini, cunta hareketini, paralel devlet şebekesini püskürterek milletimizin şanlı tarihine yeni ve büyük bir zafer daha ekledik. Alçakları yurdumuza uğratmayan atalarımızın, dedelerimizin, nenelerimizin emanetine sahip çıktık, vasiyetine sadık kaldık. İhanet ile merhameti aynı cümlede dahi kullanmaktan haya eden bu millet, cuntacıları, darbecileri, milletin üniformasıyla hainlik yapanları affetmedi, affetmeyecektir." dedi.

İZİN VERMEYECEĞİZ

Pehlivanlı, "Milletin imanına, özgürlüğüne, haklarına, hayatına kast edenler eliyle gerçekleştirilmek istenen işgale karşı İstiklal Savaşı yaptığına inanan bir millet vardı. Bu darbe kalkışması Türkiye´nin gücünden korkanların planıdır. Bu darbe girişimi, yıllarca milleti sömüren paralelin vesayet kurma inadıdır. Millet planlarını bozdu. İnancıyla, darbe inatçılarını tarihin çöp sepetine koydu. Oradan çıkışları yok. Yeni bir plan yapmalarına, yeni tezgah ve kumpaslar kurmalarına izin vermeyeceğiz. Darbecilerin son nefesi tükenene kadar alanları, meydanları terk etmeyeceğiz. Türkiye´nin yolunun kesilmesine, yönünün değiştirilmesine izin vermeyeceğiz? diye konuştu.

YENİDEN GÜÇLÜ TÜRKİYE

Sözlerine devam eden Pehlivanlı, şöyle konuştu: Vatanı işgale, devleti ele geçirmeye, millete ayar çekmeye yeltenenlerin 15 Temmuz akşamı başlattığı darbeyi püskürten, darbecilerin yüzüne tüküren bir milletin mensubu olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Millete ve devlete karşı ayaklananlar, küresel şebekelerin ayak oyunlarına, tetikçiliğe soyunanlar bilsinler ki millet ayaktadır. Çanakkale ruhu hayattadır. Millete tank namlusu doğrultanlara, millet iradesinin tecelligahı meclise bomba yağdıran hain hadsizlere geçit vermedik, geçit vermeyeceğiz. Yeniden büyük Türkiye, güçlü Türkiye, ümmetin umudu Türkiye iradesinin garantörleri buradadır."



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false