Anahtar Kelimeler: MÜLTECİLERE YEMEK VERİLDİ

MÜLTECİLERE YEMEK VERİLDİ

MÜLTECİLERE YEMEK VERİLDİ

MÜLTECİLERE YEMEK VERİLDİ

Demir yemeğe katıldı

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Suriyeli, Iraklı ve Afganistanlı mülteci ailelerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

ENSAR ANLAYIŞI

Kırıkkale´de bulunan mülteci ailelere KİYAP organizasyonu çerçevesinde iftar yemeği verildi. İftar programına Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´de katıldı. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir yaptığı konuşmada Türkiye´nin onlar için her zaman 2. vatan olduğunun altını çizerek, ? Bugün hayatımın en anlamlı iftarlarından birini yapıyorum, Ülkelerinde kan ve göz yaşı hakim olan Müslüman kardeşlerimizi ülkemizde ve şehrimizde misafir etmekten onur duyuyoruz dedi. Mecliste mülteci sorunları ile yakından ilgilendiğini ve her fırsatta mülteci ailelerin yanında olduğunu belirten Demir, ?Ensar anlayışı içinde mülteci kardeşlerimizin sorunları ile yakından ilgilenmeye devam edeceğim? dedi.

VAKIFLA ZİYARET

Ayrıca Demir gün içerisinde Yeni Dünya Vakfı ile birlikte ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti. İftar sonrası ise geleneksel hale getirdiği Çay Sohbetlerinde Kırıkkalelilerle bir araya gelen demir, Yahşihan, Bahşılı, Hacılar ve Merkezdeki çay ocaklarında vatandaşların sorunları ile ilgilendi. Buralarda yaptığı konuşmalarda halkın içerisinde olduğunu ve her bir vatandaşın sorunu ile yakından ilgilenmeye çalıştığını belirten Demir, ?Şehrimizde vatandaşlarımızla bir arada olmak, onlarla aynı havayı teneffüs etmek, onların sorunları ile ilgilenmek ve ziyadesi ile memnun ediyor? ifadelerini kullandı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli