Anahtar Kelimeler: Müzisyenler gecesi düzenlendi

Müzisyenler gecesi düzenlendi

Müzisyenler gecesi düzenlendi

Müzisyenler gecesi düzenlendi

Kendileri için çalıp söylediler

 

Kırıkkale Sanatçılar Müzisyenler Derneği (SAMDER) düzenlediği gece ile Kırıkkale ve diğer bölgelerde bulunan yöresel sanatçıları bir araya getirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte sanatçılar, birbirinden güzel eserleri seslendirerek gönüllerin bam teline dokundular.

 

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Berkay Düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte birlik ve beraberlik sergilenirken, geceye katılanlar Kırıkkale Sanatçılar Müzisyenler Derneği (SAMDER) başkanına ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.  Geceye Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga,

 

BİRLİK VE BERABERLİK MEASJI

Dernek Başkanı Erol Tombak ve Başkan Yardımcısı Ersoy Savaş, Fuat Özak, Dadaş Mehmet, Canciger organizasyon, bireysel katkı ve fedakârlıkta bulundu. İşletme sahibi Kamil Ertaş´ta müzisyenlere kapılarını açarak gönülleri kazandı. Açıklamalarda bulunan Kırıkkale Sanatçılar Müzisyenler Derneği (SAMDER) Başkanı Erol Tombak, birlik ve beraberlik için önemli bir etkinliğe imza attıklarına vurgu yaptı.

 

KÜLTÜRÜMÜZÜN ÖNEMLİ PARÇALARI

Tombak, ?Pırıl pırıl gençlerimiz, Kırıkkale´nin ve İç Anadolu´nun yüreklere dokunan türkülerini seslendiriyor. Hem kendilerine ekonomik kazanç hem de kültürümüzün yaşatılması amacıyla önemli bir görevi üstleniyorlar. Dernek olarak bu sektörde bulunan bütün meslektaşlarımızın yanındayız. Saygı, sevgi, hoş görü sanatçının mayasıdır. Topluma hizmet eden her cemiyette hizmetkâr olmaya varız? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli