Neyi saklamaya çalışıyorsunuz?

Neyi saklamaya çalışıyorsunuz?

Neyi saklamaya çalışıyorsunuz?

Suçu kimin üstüne atıyorlar?

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde yaşanan trafo skandalı ile ilgili birilerinin konuyu kapatmaya, suçu da başkalarının üzerine atmaya çalıştığı görülüyor.

SKANDAL OLAY

Skandallarla adı sık sık gündeme gelen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde bu kez de trafo skandalı yaşandı. Gece patlayan hastanedeki trafo nedeniyle hastalar perişan oldu. Jeneratör ve USB arızası nedeniyle de hastane durma noktasına geldi, hastalar başka bölümler ve hastanelere nakledildi. Morgdaki cenazelerin bile nakledildiği öğrenildi.

TEPKİLER BÜYÜK

Peki skandalla ilgili ne yapıldı? Skandal konusunda göstermelik bir soruşturma açıldığı öne sürülüyor. Problemin ise başka kişiler ve kurumlar üzerine atılmaya çalışıldığı vurgulanıyor. Tamamen teknisyen hatasından kaynaklandığı iddia edilen patlama olayını örtbas etmek için suçun Tedaş´a atılmaya çalışıldığı ifade ediliyor. Bu yönde rapor hazırlanması için yönetimin baskı yaptığı da iddialar arasında

YETERSİZ KALINDI

Skandalla ilgili soruşturma devam ederken, hasta yakınları da duruma tepkili. Hastane içinde personelin de yönetimin anlayışı ve bazı uygulamalarına tepkili olduğu gözleniyor. Öte yandan skandal patlamanın tamamen teknisyen hatasından kaynaklandığı iddia ediliyor. Böylesi acil durumlara müdahale konusunda da hastane ekibinin yetersiz kaldığı vurgulanıyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli