Anahtar Kelimeler: Nokta Camii nden kaldırıldı

Nokta Camii´nden kaldırıldı

Nokta Camii´nden kaldırıldı

Nokta Camii´nden kaldırıldı

 

Türk Metal Sendikası essi genel başkan yardımcılarından Özbek Karakuş intihar ederken, cenazesi Nokta Camii´nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

 

İNTİHAR VAKASI

Türk Metal Sendikası´nda uzunca bir süre genel başkan yardımcılığı görevinden bulunduktan sonra emekli olan ve adeta inzivaya çekilen Özbek Karakuş önceki gün babasının şehitlikte bulunan mezarı başında intihar etmiş halde bulundu. Kardeşine bir saat önce telefonda babasının mezarına gideceğini söyleyen ve uzun süre haber alınamayan Karakuş´un mezar başında intihar etmiş halde bulunduğu öğrenildi.

 

HERKESİ ŞOK ETTİ

MKE´de yıllar önce yaşanan patlamada şehit olan babasının mezarı başında kafasına beylik tabancası ile bir el ateş ederek hayatına son verdiği kaydedilen Karakuş´un intihar sebebi bilinmiyor. Karakuş´un vefatı herkesi hem şok etti ve hem de üzdü. Cenazesi ise geniş bir katılımla Nokta Camii´nde öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Cenaze töreninde Karakuş ailesinin bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Kardeşi ve oğulları taziyeleri kabul ederken, törene başta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı olmak üzere siyaset, esnaf, sendika ve işçi camiasından bir çok kişinin katıldığı gözlendi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false