Anahtar Kelimeler: ihale neden verilmedi

O ihale neden verilmedi?

O ihale neden verilmedi?

O ihale neden verilmedi?

O kadar üretim boşa gitti!

Bunda kimin parmağı var?

Alatin Çakıcı´nın avukatı Can Sevinç, Erzincan´da kurulan Beton Travers Fabrikası ile ilgili bir açıklamada bulunarak Çakıcı adına fabrika ve bir ihale konusunda bilgiler verdi.

FABRİKA AÇIKLAMASI

Alattin Çakıcı´nın avukatı Can Sevinç, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: ?Bugün Alaattin Çakıcı ile olan avukat görüşünde bana aktardıklarını tüm kamuoyuna bildirmek istiyorum. Fotoğraflarını da koymuş olduğum Erzincan ilindeki Beton Travers adlı fabrikanın dahil olduğu ihale sırf Alaattin Çakıcı´nın oğlu olduğu için Ali Çakıcı´ya verilmedi. Leasing yöntemi ile alınan makinaların ödemesi kaldı. 200.000 euro değerindeki ilk üretim boşa gitti. Alaattin Çakıcı´nın ilk Recep Tayyip Erdoğan ile olan problemi 2008 yılında başlıyor. 2011 yılında başlanan başlanıyor ve söz konusu olayların ilk oluştuğu dönem bu dönemdir. Alaattin Çakıcı toplum yanlış anlar farklı lanse edilir diye bir gün olsun bu konuları dile getirmemiştir. Alaattin Çakıcı için mal mülk hiçbir dönemde önemli olmamıştır. Bunu Alaattin Çakıcı´yı tanıyan herkes 50 yıldır bilir. Bu konuyu tekrar gündeme getirmeyecekti fakat hırsız oğlu olan korkak birinin başbakanlık koltuğuna oturmasıyla gündeme geldi.

VATANINI SEVEN BİR ÜLKÜCÜ

Bu millet Ahmet Davutoğlu´na % 49 oranında oy verdiği halde, sivil bir darbe olunca Alaattin Çakıcı konuyu gündeme taşımıştır. Sayın Alaattin Çakıcı ölene kadar devletin bekası için hükümetin yanındadır ancak AKP´de çok ama çok onurlu milletvekilleri varken Recep Tayyip Erdoğan´ın kendisine bir bürokrat seçtiği için bu olayların bilinmesinin AKP´li milletvekilleri, AKP seçmeni ve Aziz Türk Milleti´nin bilmesinin hakkı olduğunu düşünmektedir. Sayın Alaattin Çakıcı ne AKP´li ne başka bir partiye mensup olduğunu sadece ama sadece "vatanını seven bir ülkücü" olduğunu, kimseye biat etmediğini, etmeyeceğini, sadece Allah´a gönülden bağlı, Türk Milleti´ne sevdalı bir Türk Vatandaşı olduğunu dile getirmiştir.

AZİZ DİNİMİZİ KULLANMAYIN

Sayın Alaattin Çakıcı diyorki; Vatanımız Ortadoğu´da ateş çemberinden geçerken devlete asla zarar vermem! sonunda ölüm olsa bile. Yalandan kahramanlık olmaz Bu ülkenin kahramanları canlarını feda eden silahlı kuvvetleri mensupları ve şerefli Türk Polisi üyeleridir. Ankara´da kardrolaşma ile kahramanlık olmaz. Yine de bu korkak bürokratın kişiliğini, oğlunu milletimiz bilsin. Terör konusunda cumhurbaşkanın yanında olsun meclisteki vatan sevdalısı milletvekilleri. Ama bir diktatör edasıyla davranmaz, milli geliri kişi başı 20bin dolara çıkarır, ülkeye huzur getirir, herkese eşit mesafede durur, Türkiye´de tüm etnik unsurlara eşit davranırsa, yargının bağımsızlığını, hukukun üstünlüğünü, din ve vicdan hürriyetine saygı duyan baskı kurmayan, uluslararası ilişkileri düzelten, dünyadaki sömürgeci zihniyete tavır koyan, iktidar için aziz dinimizi kullanmayan, Allah´a kalbi teslim olmuş olur, bu kriterlere uyarsa sayın Erdoğan´ı bu Aziz Türk Milleti onu seçer yarı başkan yapar ve kimse de bir cümle söyleyemez.

IŞİD KADAR ZARARLIDIR

Basın özgürlüğüne gerekir ancak bu millet gerçeklerin dışına çıkmayan, ülke menfaatlerini deşifre etmeyen, ülkemizde by-pass yapmak isteyen sömürgeci ülkelerle işbirliği yapmayan, vatana ihanet etmeyen, gerçek demokrasiyi savunan, ülkesine zarar vermeyen iktidar yanlısı olmayan medya mensupları istemektedir. Böyle bir basına saldırmamak gerekir.Ancak hainlik yapana her yapılan mübahtır. Bugün tabir edilen yandaş medya ve anti medya için konuşacak olursak. Yandaş diye tabir edilen medya, ülkemiz üzerinde by-pass yapmak isteyenlerle ortak olmayan hainlik yapmayanlara daha adil davranmalı. Anti medya da ülkesini seven gerçek gazetecilik yapmalıdır. Bu namuslu basın mensubu olmanın gereğidir. Türkiye Cumhuriyeti ulus devletine herkes sahip çıkmalıdır. Basın mensupları da Işid ve onun gibi örgütlere her iki medya tarafı da insanlık suçu işlediklerini belirtmeli anlatmalı ve bu konuda ikazda bulunmalıdır. Ayrıca vahşi batının İslam´ı karalayan, ırkçılık yapıp barış dini olan dinimizi terörist gibi gösteren fanatikleri de insanlık için en az Işid kadar zararlıdır. Bunu anti medya diye tabir edilen kesim de dile getirmelidir.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli