Anahtar Kelimeler: Ocakçıoğlu tebrik yağıyor

Ocakçıoğlu´nu tebrik yağıyor

Ocakçıoğlu´nu tebrik yağıyor

Ocakçıoğlu´nu tebrik yağıyor

Atama memnuniyetle karşılandı

Fabrika müdürünün casusluğu ile gündeme gelen Kırıkkale MKE Silah Fabrikası Müdürlüğü´ne şehrin ve MKE´nin tanıdık bir siması atandı. Tokatlılar Vakfı eski başkanı Derviş Mehmet Ocakçıoğlu müdür olarak atanırken, bir süredir tebrikleri kabul ediyor.

OCAKÇIOĞLU ATANMIŞTI

Casusluk olayı ile gündeme gelen MKE Silah Fabrikası Müdürlüğü´ne bir süre önce  atama yapıldı. Fabrikanın müdürü Mustafa Tanrıverdi, yeni nesil tüfeğin tüm bilgilerini Amerikalı bir şahsa satarken suçüstü yakalanmıştı. Tanrıverdi tutuklanırken, soruşturması hala devam ediyor. Görevden alınan Tanrıverdi´nin yerine ise şehrin ve MKE camiasının yakından tanıdığı önemli bir sima müdür olarak atandı.

GÜVENİLİR BİR İSİM

MKE´de yıllarda makine mühendisi olarak görev yapan, Mühimmat Fabrikası´nda kısım amiri olarak çalışırken, Ankara´daki Gaz Maskesi Fabrikasına önce kısım amiri olarak atanan, daha sonra ise fabrikanın müdürü olan Derviş Mehmet Ocakçıoğlu, şimdi ise Kırıkkale Silah Fabrikası´na müdür olarak atandı. Tokat´lı olan ve bir dönem Kırıkkale´deki Tokatlılar Vakfı Şube Başkanlığı görevini de yürüten Ocakçıoğlu güvenilir ve emin biri olarak tanınıyor.

TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR
Ataması geçen hafta yapılan ve göreve başlayan Ocakçıoğlu, dünden itibaren de görevine devam ederek tebrikleri kabul etmeye başladı. Şehirde geniş yankı uyandıran atama konusunda hemen herkes ?olumlu? şeklinde hemfikir. Kırıkkale´nin yakından tanıdığı Ocakçıoğlu bir yandan tebrikleri kabul ediyor, diğer yandan ise eski müdür ile imajı zedelenen fabrikanın marka değeri olan adını parlatmaya çalışıyor. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli