Anahtar Kelimeler: Odaya ayakkabısız girdi

Odaya ayakkabısız girdi!

Odaya ayakkabısız girdi!

Odaya ayakkabısız girdi!

?Halı kirlenmesin? dedi!

KIRIKKALE´de, Hüsne Keser (82), kömür yardımı talebini iletmek için girdiği Vali Yardımcısı Ayhan Özkan´ın makamında, ´halı kirlenmesin´ diye ayakkabılarını odaya girişte çıkardı.

İLGİNÇ BİR OLAY DAHA

KIRIKKALE´de, Hüsne Keser (82), kömür yardımı talebini iletmek için girdiği Vali Yardımcısı  Ayhan Özkan´ın makamında, ´halı kirlenmesin´ diye ayakkabılarını odaya girişte çıkardı. Hüsne Keser, kışın evinde yakacak olarak kullanmak için kömür yardımı talebini iletmek üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´ndan sorumlu Vali Yarıdmcısı Ayhan Özkan´ın makamına gitti. Odaya giren Hüsne Keser, ortada bulunan halının kirlenmemesi için ayakkabılarını çıkarmak istedi. Keser, Vali Yardımcısı Özkan´ın ısrarlarına rağmen ayakkabılarını odanın girişinde çıkarıp, çoraplarıyla halıya basarak koltuğa oturdu. Vali Yardımcısı Özkan, kömür yardımı talebinde bulunan Hüsne Keser´e, yardımcı olacakları sözünü verdi. Keser, ardından ayakkabılarını tekrar giyip odadan çıkarak evine gitti.

KÖMÜR YARDIMI İÇİN GELDİ

Vali Yardımcısı Özkan, Hüsne Keser´in ayakkabılarının altı temiz olmasına ve ısrarla çıkarmamasını söylemesine rağmen çoraplarıyla halıya bastığını söyleyerek şöyle konuştu: "Yerde halıyı görünce, ´Temiz halıya basmaya kıyamam´ diyerek ayakkabısını çıkardı. Benim ısrarım üzerine de, ´Bu bizim görgümüzdür, atalarımızdan gelen bir olaydır´ dedi. ´Temiz yerlere ayakkabı çıkarılarak girilir´ dedi. Çıkarmaması için ısrar etmeme ve ayakkabısı temiz olmasına rağmen çıkardı. Düşüncesi ve nezaketi nedeniyle biz de kendisine teşekkür ettik. Kömür için de kendisine yardımcı olacağız."



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli