Anahtar Kelimeler: yoruldum deme hakkı

?´Of yoruldum´ deme hakkı yok!?

?´Of yoruldum´ deme hakkı yok!?

?´Of yoruldum´ deme hakkı yok!?

Partide önemli açıklamalar yapıldı

 

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ´Hiçbir arkadaşımızın ´of yoruldum´ deme hakkı yok. El ele verip özellikle 2019´daki seçimler için bugünden yol alınarak hep birlikte yolumuza devam etmeliyiz? dedi.

 

 

KARACAN ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Harun Karacan, ´Hiçbir arkadaşımızın ´of yoruldum´ deme hakkı yok. El ele verip özellikle 2019´daki seçimler için bugünden yol alınarak hep birlikte yolumuza devam etmeliyiz? dedi. Kırıkkale İl Başkanlığı´na seçilen Nuh Dağdelen´e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Harun Karacan, esnaf ziyaretinde de bulundu.  AK Parti  Kırıkkale Toplantı Salonu´nda partililere seslenen Karacan, ´Biz 80 milyonun gönlünü yapmak, 80 milyon kişiye  AK Parti´nin hizmetlerini anlatmak ve yine 80 milyona  AK Parti´nin göreve başladığı günden itibaren  Türkiye´nin geleceğiyle ilgili neler yaptığını anlatmak için bir misyonuz? dedi.

 

TERS BAKMA ZAMANI DEĞİL

Türkiye´nin yeni bir sürece girdiğini anlatan Karacan, öYeni bir sürece giriyoruz. Bu süreç özellikle kimseyi öteleme, kimseyi kırma, kimseye selam vermeme, kimseye gözünün uçundan dahi ters bakma zamanı değil. Bu zaman  AK Parti´nin eskisinden daha fazla kenetlenerek, ilk kurucu liderimiz genel başkanımız cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın ilk günkü kurduğu azim ve şevkle küslükleri azaltarak, dargınlıkları bir şekilde yok ederek el ele vererek 2019´a hep birlikte gitme zamanıdır. Hiçbir arkadaşımızın ´of yoruldum´ deme hakkı yok? diye konuştu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false