Öğrencilerden üniversiteye ziyaret

Öğrencilerden üniversiteye ziyaret

Öğrencilerden üniversiteye ziyaret

Ziyarette bulunup bilgi aldılar

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Kırıkkale Üniversitesini ziyaret ettiler. Hukuk Fakültesini ziyaret eden öğrenciler ziyaretin ardından Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız´ı ziyaret ettiler.

OKUL ZİYARET EDİLDİ

TUBİTAK 4006 Bilim fuarı proje çalışmaları kapsamında Adalet alanı projesi olan ?Yargıya Güveni Artırmak? konulu çalışma kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr   Ekrem YILDIZ ve Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ramazan Çağlayan ile Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kemal Erdem, Adalet Alan Şefi Tuba Oncar ve 5   öğrenci tarafından ziyaret edilerek   soru cevap şeklinde gerçekleşen söyleşi yapıldı.

ARA ELEMAN YETİŞTİRİYORUZ

Kırıkkale Üniversitesi ziyaretinde kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Kemal Erdem "Okulumuzun Adalet alanı 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayıp, zabıt katipligi ve infaz koruma dallarında eğitimine devam ederek Adalet Bakanlığına ara eleman yetiştirmektedir" dedi. Prof. Dr   Ekrem Yıldız ?Proje kapsamında böyle güzel bir çalışmaya ev sahipliği yaptığı için okul yöneticilerine, proje öğretmeni Tuba Oncar ´a ve   öğrencilere teşekkür etti. Okul Müdürü Kemal Erdem böyle bir çalışma için davetimizi kabul eden ve bu değerli çalışmaya zaman ayırarak destek veren Prof. Dr   Ekrem Yıldız´a teşekkür etti.

KARİYER GÜNLERİ OLACAK

Daha sonra ve Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Çağlayan ziyaret edilerek   hukuk alanındaki bilgi ve tecrübelerinden yararlanan öğrencilerimizle   sohbet etti.   Prof. Dr. Ramazan Çağlayan öğrencilerin böyle bir programı düzenlemelerinden memnun olduğunu belirterek öğrencilerin bu tür çalışmalarından azami ölçüde istifade etmelerini? söyledi. Yine gelecek yakın bir zamanda Adalette Kariyer Günleri Etkinliğinde yapılacak olan konferansa davet edildi. Prof. Dr. Ramazan Çağlayan   ise ?Adliye teşkilatı için ara eleman yetiştiren böyle bir okulun varlığından haberdar olduğundan ve kendisinin davet edildiği için memnuniyetini, belirtti. Söyleşi esnasında öğrencilerden gelen sorulara samimi bir şekilde cevap verdikten sonra Hukuk Fakültesi olarak okulumuza ve öğrencilerimize her türlü desteklerini vereceklerini iletti.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false