Anahtar Kelimeler: Öğrencilerden vefa örneği

Öğrencilerden vefa örneği

Öğrencilerden vefa örneği

Öğrencilerden vefa örneği

Şehit ailelerini ziyaret ettiler

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erol Tuğ, bir grup öğrenci ile beraber Şehit ailelerini ve Gazileri Derneklerinde ziyaret ettiler.

BABA OCAĞINI ZİYARET ETTİLER

Dernek ziyareti sonrası beraber Askerlik Şube Başkanlığını ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye- Afrin Bölgesinde yürütülmekte olan ?zeytin Dalı Harekâtı? kapsamında 10 Şubat 2018 tarihinde Helikopterimizin düşmesi sonucu Şehitlik Mertebesine ulaşan Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut Kardeşimizin baba ocağını ziyaret ettiler.

HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Dernek başkanı Rıfat Öcal düzenlenen ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirirken, Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dernek ziyareti sonrası, Öğrenciler tarafından Silahlı Kuvvetlerimize manevi destek amacı ile yazılan 600 den fazla mektup ve kendi harçlıklarından biriktirdikleri ve Mehmetçik Vakfı hesabına bağışladıkları banka makbuzunu Askerlik Şube Başkanlığına teslim ettiler.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

Askerlik Şubesi ziyareti sonrası, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye- Afrin Bölgesinde yürütülmekte olan ?zeytin Dalı Harekâtı? kapsamında 10 Şubat 2018 tarihinde Helikopterimizin düşmesi sonucu Şehitlik Mertebesine ulaşan Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut Kardeşimizin babaocağını ziyaret ettiler.       Okul Müdürü Erol Tuğ tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Şehidimizin Babasının elini öpen Öğrenciler sabır ve başsağlığı dilediler.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli