Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı´na destek

Öğrencilerden Zeytin Dalı  Harekatı´na destek

Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı´na destek

Destek yürüyüşü yaptılar

Kırıkkale´de lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye´nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı´na destek verdi.

DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

Zafer Caddesi´nde toplanan öğrenciler, ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Burada Kur´an-ı Kerim okundu şehitler ve operasyonun başarılı geçmesi için dua edildi. Grup adına açıklama yapan Eren Cebeci, hudutta ve Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan ve halen çarpışmakta olan askerlerin yanında olduklarını söyledi. Kırıkkale gençleri olarak TSK´nın yanında olduklarını belirten Cebeci, şöyle konuştu: 

DESTEK AÇIKLAMASI
"Terör örgütlerine karşı bizler de son nefesimize, damarımızdan akacak son damla kana kadar çarpışmaya hazırız. Afrin´de şehit olan askerlerimizin hepsi bizim evlatlarımız, ağabeylerimiz veya kardeşlerimizdir. Yetim kalan çocuklar, dul kalan kadınlar ve ocaklarına ateş düşmüş evler için TSK´mız oradadır. Biz Kırıkkaleli gençler olarak operasyona katılan askerlerimizin yanlarındayız. Allah devletimize, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza zeval vermesin. Biz bu ülkeyi yıktırmayacağız. Biz biriz ve sonsuza kadar bir kalacağız." 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli