Öğrencileri Vali ödüllendirdi

Öğrencileri Vali ödüllendirdi

Öğrencileri Vali ödüllendirdi

Kitap kurtlarına ödül

Vali .M.İlker Haktankaçmaz, kitap okuma yarışmasında finale kalanlar ile dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Başarılı öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve aileleri ile birlikte Vali Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti.

AYRI BİR VİZYON KAZANDIRIYOR

Ziyarette, öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, finale kalanlar ile dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini verirken, dereceye giren öğrencileri ayrıca altın ile ödüllendirdi.V ali Haktankaçmaz, okunan her kitabın insana ayrı bir ufuk açtığını ve ayrı bir vizyon kazandırdığını söyledi.

KİTAP OKUMAK İNSANI DİNLENDİRİR

Vali Haktankaçmaz, "Derslerinizin yanı sıra bol bol kitap okuyun, kitap okumak insanı dinlendirir. Önünüzde çok uzun bir hayat ve eğitim dönemi var. İnşallah bu alışkanlığınızı devam ettirirsiniz. Okumak bir hastalık gibidir. Okumayınca bir şeylerin eksik kaldığını hissedersiniz. Çocuklarımıza bu bilinci vermek, bu ortamı sağlamak çok önemli. Ben hepinizi tekrar tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum? dedi.

VALİ HEPSİNİ TEBRİK ETTİ

 Yarışmada birinci Keskin Sağlık Meslek Lisesi olurken, ikinci ise Atatürk Anadolu lisesi oldu.  Vali Haktankaçmaz başarılı olan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Ödül törenin ardından ise Haktankaçmaz öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli