Anahtar Kelimeler: Öğrencilerle buluştu

Öğrencilerle buluştu

Öğrencilerle buluştu

Öğrencilerle buluştu

Vali Yunus Sezer, "KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği" (UNİKOP) tarafından geleneksel olarak yapılan Üniversiteler arası voleybol turnuvasına katılacak sporcularla bir araya geldi. Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda sporcu öğrencilere hitap eden Vali Sezer, kendilerini ilimizde görmekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

BİR ARAYA GELDİLER

26-28 Kasım tarihleri arasında Kırıkkale Üniversitesinin ev sahipliğinde ilimizde gerçekleşecek olan turnuvaya katılan; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi´nden 74 erkek ve 48 kadın sporcudan oluşan tüm takımlara başarılar dileyen Vali Sezer şunları kaydetti: ?Bizim spora, sporculara çok ihtiyacımız var. Daha doğrusu rol modellere ihtiyacımız var. Bunu sebebi de toplumsal olarak bir değişim geçiriyoruz. Ferdiyetçilik gittikçe artıyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin kötü alışkanlık kazanması, geleceğini çok kolay bir şekilde zayi etmesi artık muhtemel.

GENİŞ KATILIM OLDU

Çocuklarımızı, gençlerimizi sizin gibi rol modeller vasıtasıyla  hem sağlıklı bir yaşama spor yaparak yönlendirmemiz gerekiyor, hem de geleceklerini daha sağlam temeller üzerine inşa etmelerini sağlayacak mekanizmaları kurmamız gerekiyor. Üniversitelerin bir araya gelmesi, gençlerin birbirleriyle tanışması, üniversitelerin kaynaşması dolayısıyla şehirlerin kaynaşması gerçekten inanılmaz bir etkinlik. Bugün hem üniversiteler arası, hem de iller arası bu birlikteliği sergileyeceğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrar ilimize hoş geldiniz." dedi. Toplantıya, Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Başalan, Spor Bölümü Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan ve öğrenciler katıldı.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli