Anahtar Kelimeler: Öksüz yetimlerle iftar

Öksüz ve yetimlerle iftar

Öksüz ve yetimlerle iftar

Öksüz ve yetimlerle iftar

Birlikte iftar yaptılar

11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Keskin´de bulunan öksüz ve yetimler yönelik iftar programı düzenlendi. İlçede yaşayan öksüz, yetim çocuklar ve aileleriyle birlikte iftar yapan Keskin Kaymakamı Muammer Köken ?Ramazan ayının ruhunun tam olarak yaşatılması için ilçemizde bulunan öksüz ve yetim çocuklarla bir araya gelerek fakir-zengin, genç-ihtiyar ayrımı yapmadan aynı sofrada buluşuyoruz? diye konuştu.

BİRLİKTE İFTAR ETTİLER

Keskin Kaymakamı Muammer Köken, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı nedeniyle ilçede yaşayan öksüz, yetim çocuklar ve aileleriyle birlikte iftar yaptı. İlçe S.Y.D Vakfı Müdürü Şenel Gökay´ın koordinesinde Taş Mektep´de düzenlenen yemeğe kurum müdürleri ve öksüz yetim çocuklar ve aileleri katıldı. Kaymakam Köken, ailelerin masalarını tek tek gezerek çocuklarla yakından ilgilendi. Ailelerle bir süre sohbet edip onların sorunlarını dinledi. İftar öncesi çocuklara slayt gösteri yapıldı. İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından Kur´an-ı Kerim tilaveti yapılırken, ilahiler seslendirildi. Kaymakam Köken Ezanın okunmasıyla birlikte öksüz ve yetim çocuklarla aynı masaya oturup iftarını yaptı.

PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI

Vaiz Uğur Öztürk yemek duasının ardından katılımcılara hitap eden İlçe Kaymakamı Köken ?Ramazan, insanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri, hem de yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bizde Ramazan ayının ruhunun tam olarak yaşatılması için ilçemizde bulunan öksüz ve yetim çocuklarla bir araya gelerek fakir-zengin, genç-ihtiyar ayrımı yapmadan aynı sofrada buluşarak paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Bizleri kırmayıp davetimize gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederim? dedi. Yemekten sonra çocuklara pamuk şekeri dağıtımı yapıldı. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli