Anahtar Kelimeler: Okul yöneticileri toplandı

Okul yöneticileri toplandı

Okul yöneticileri toplandı

Okul yöneticileri toplandı

Müdürler bir araya geldi

Mesleki ve teknik eğitim okul yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Kırıkkale belediye başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Şoförler odası, Organize Sanayi Yönetimi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İş-Kur İl Müdürlüğü temsilcileri ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürleri yer aldı.

ÖNERİLER DİLE GETİRİLDİ

2016/21 sayılı genelge ile oluşturulan Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu (MTOYK) ilk toplantısını gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürlüğümüz, mesleki ve teknik okul ortaöğretim kurumu müdürlükleri, sektör ve meslek kuruluşları, yerel yönetim ve ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin bir araya geldiği, yerel ve bölgesel düzeyde mesleki ve teknik eğitim ile ilgili konuların ve sorunların ele alınarak çözüm önerilerinin geliştirildiği bir platform oluşturulması sağlanmış oldu.Toplantıda ilk olarak Mebbis Yöneticisi Bilal Demirci tarafından ilimizdeki mesleki teknik eğitimin durumu ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Ardından katılımcılar söz alarak, fikir ve önerilerini dile getirdiler.

DESTEK VERDİLER

Milli Eğitim Müdürü Çetin: ?İlimizdeki mesleki ve teknik eğitimin planlanması, geliştirilmesi bağlamında biraya gelinerek fikir alışverişinde bulunulması, sorunların paylaşılması, çözüm önerilerinin getirilmesi, tartışılması ve ortak aklın dikkate alınması noktasında oldukça verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Tüm katılımcılara verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.? Şeklinde açıklamada bulundu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli