?Okullar yeni döneme sorunsuz açılacak?

?Okullar yeni döneme sorunsuz açılacak?

?Okullar yeni döneme sorunsuz açılacak?

 

İkinci dönem için hazırlık

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz izin dönüşü ilk iş olarak okulları gezdi.

İNCELEME YAPILDI

Haktankaçmaz yarıyıl tatilinin sone ermesi ve okulların Pazartesi günü açılacak olması nedeniyle okullarda incelemelerde bulundu, öğrencilerin yeni döneme sorunsuz başlamaları konusunda yetkilileri uyardı. Vali Haktankazmaz bu arada inşaatı tamamlanan ve bu dönemde açılacak olan Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu´nda da incelemelerde bulunarak eksikliklerinin olup olmadığı konusunda bilgi aldı.

OKULLAR GEZİLDİ

Vali Haktankaçmaz, il merkezindeki Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulundu. Vali Haktankaçmaz okulların en iyi şekilde hazır hale getirilmesini istedi. İnceleme gezilerine ilk olarak Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi ile başlayan Vali Haktankaçmaz, daha sonra Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunu ziyaret etti.

ÖĞRENİME AÇILACAK

Ziyaretlerine, yapımı tamamlanan ve yeni dönemde eğitim ve öğretime açılacak Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulunu ziyaretle devam eden Vali Haktankaçmaz, 24 derslik, 6 laboratuvar, spor salonu ve konferans salonu bulunan Okulu gezerek yüklenici firma yetkilileri ile İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin´den  bilgi aldı. Vali Haktankaçmaz, okulların ikinci döneme en iyi şekilde hazır olmasını istedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false