Anahtar Kelimeler: Okullarda karneHeyecanı

Okullarda karneHeyecanı

Okullarda karneHeyecanı

Okullarda karneHeyecanı

 

Kırıkkale´de 50 bin 184 öğrenci karne aldı

İstiklal İlköğretim Okulu´nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Vali Mehmet  İlker Haktankaçmaz, İl Milli Eğitim Müdürü  İsmail Çetin, İl  Jandarma Komutanı İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, öğrenciler ve veliler katıldı.

KARNE TÖRENİ YAPILDI

Haktankaçmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kent genelinde eğitim alanında uzun bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. Öğrencilerin ve öğretmenlerinin çok çalışarak tatili hakkettiklerini belirten Haktankaçmaz, şöyle konuştu:  "Öğrencilerimiz ve aileleri için çok anlamlı bir gün. Başarılı bir eğitim öğretim yılı daha son buldu. Şimdi tatil sırasında güzel güzel tatil yapmaları gerekiyor çocuklarımızın. Karnelerinde zayıfları olan öğrencilerimizi de üzmemek gerekir.

VALİ İYİ TATİLLER DİLEDİ

Nasıl başarı tek kişiye mal edilemezse başarısızlıkta tek öğrenciye yıkmamak lazım. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısı hepimizi mutlu eder. Çocuklarımız başarılı veya az başarılı olabilir. Her çocuğun durumu farklıdır. Öğrencilerden tek isteğim tatil süresince dinlenmeleri ve bol bol kitap okumalarıdır. İyi tatiller."

KARNELER DAĞITILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Çetin de 2016-2017 eğitim öğretim yılında oldukça verimli ve başarılı geçtiğini söyledi. Çetin, 50 bin 184 öğrencinin karne aldığını belirterek, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan eğitim öğretim yılını tamamladıklarını kaydetti. Tören, Vali Haktankaçmaz´ın, başarılı öğrencilere karne dağıtmasının ardından son buldu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli