Anahtar Kelimeler: Okulum daha renkli

?Okulum daha renkli?

?Okulum daha renkli?

?Okulum daha renkli?

Okulda güzel bir çalışma

Karakeçili ilçesinde Karakeçili İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri, "Okulum Daha Renkli Daha Mutluyuz" projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Okul idarecileri ve öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul aile birliği, öğretmenler ve hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen boyalarla, okulun girişi, koridorları ve yemekhanesine, çizgi filim karakterleri, masal ve Türk kültürünü temsil eden kahramanların resimlerini çiziyor. Okul Müdürü Haydar Duruakan, yaptığı açıklamada, projenin asıl amacının çocukların ilgisini çekerek farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

OKUMAYI SEVDİRMEK

İlkokulun, çocukların okula ve okumaya ısınması açısında çok önemli olduğunu ifade eden Duruakan, şöyle konuştu: "Arkadaşlarla bir araya gelerek böyle bir proje hazırladık. Bu projeyi gerçekleştirerek çocukların sevdiği resimleri çizerek okulu, okumayı sevdirmek amaçlanmaktadır. Bunun da ders başarılarına katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. Yaklaşık olarak iki ay sürecek bu projemizde, mesai gözetmeksizin çalışan idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu projenin ardından zekâ ve akıl oyunları odası ve bahçe alanları çizimi adlı iki projemiz daha var. Öğrencilerimize okulu sevdirecek, başarılarına katkı sağlayacak projeler hazırlamaya devam edeceğiz."



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false