Ömer Halisdemir Spor Salonu açılıyor

Ömer Halisdemir Spor Salonu açılıyor

Ömer Halisdemir Spor Salonu açılıyor

Açılışa Sarana da katılacak

Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesinde inşaatı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açılışı için hazırlıklar tamamlandı.

SARANA DESTEK OLDU

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran´ın memleketi Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesinde yaptırılan spor salonu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir´in adını taşıyacak. Kaymakam Fikret Dağ, yaptığı açıklamada, yapılan spor salonunu ile ilçeye çok önemli bir tesisin kazandırıldığını söyledi. İlçeye katkılarından dolayı Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı, iş adamı Sadettin Saran´a teşekkür eden Dağ, "15 Temmuz kahramanı şehidimiz Ömer Halisdemir´in ismini taşıyacağı spor salonumuzun tüm hazırlıkları tamamlandı. İlçemiz iş adamı Saran sayesinde ilk defa bir spor salonuna kavuştu.

AÇILIŞ YAPILACAK

Gençlerimizin ve öğrencilerimizin daha zinde olabilmeleri için sportif ve diğer sosyal etkinlikleri yapabilecekleri güzel bir mekana kavuşmuş olduk. Yarın saat 12: 30´da Yeniöz Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi´inde düzenlenecek olan törenin ardından Saran´ın da katılımı ile spor salonu hizmete girecek. Halkımıza, gençlerimize şimdiden hayırlı olmasını diler, tüm halkımızı açılışa davet ediyorum." diye konuştu. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir´in adının verildiği spor salonunun açılışı yarın yapılacak.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli