Anahtar Kelimeler: Önal Akçay cevap verdi

Önal, Akçay´a cevap verdi!

Önal, Akçay´a cevap verdi!

Önal, Akçay´a cevap verdi!

Açıklama yaptı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il Başkanı Ahmet Önal geçtiğimiz gün Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´a cevap verdi. Önal yaptığı açıklamada, ?Geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Mürsel Akçay, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir takım asılsız söylemlerde bulunarak Genel Başkanımızı kalitesi ve siyaset tarzını kendi üslubu ile eleştirmeye kalkmıştır? dedi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´ın geçtiğimiz gün grup toplantısında Bakan Sema Ramazanoğlu hakkında yaptığı açıklamanın ardından CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklama yapmasının ardından CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal´da açıklama yaptı. Önal yaptığı açıklamada, ?Bugün sözde kadın haklarını savunduğunu iddia edenler, peşinde koştukları liderlerinin kadınlarımızı ikinci sınıf vatandaş sayma söylemlerini, miting alanlarında Berkin Elvan´ın annesini yuhalatmasını, yoksul bir çiftçiye ananı da al git demelerini ya da ihale verdikleri iş adamlarının milletimize ?. küfür etmelerini, hangi düzey ve kalite ile açıklamaktadırlar.

KAMUOYUNA DUYURU

Genel Başkanımızın siyasi üslubunu eleştiren AKP temsilcileri kendi atadıkları bir bürokratın, MKE´nin göz bebeği Milli Piyade Tüfeğinin projesini para karşılığı satmaya kalkmasını, devletin gizli bilgilerini sızdırmasını, acaba hangi kalite ve siyaset tarzı ile açıklamaktadırlar. Üstelik kendi aileleri devlet kadrolarında bir gün de en üst tepelere atanırken, siyasi ahlak ve düzey konusunda bu kadar hassas davrandılar mı. Bu durumu gerçekten çok merak ediyoruz. Ülkemizin yetiştirdiği en iyi hesap uzmanlarından olan, Genel Müdürlüğünü yaptığı Sosyal Sigortalar Kurumu na çağ atlatan, ağabeyinin İzmir Büyükşehir Belediyesi´nde bekçi olarak çalışmasından gurur duyan, hiçbir akrabası yolsuzluğa bulaşmamış olan Sayın Genel Başkanımızın siyaset üslubunu eleştirenlerin en az Genel Başkanımızla aynı düzeyde olması gerektiğini bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz? diye konuştu

KARŞISINDA DURACAĞIZ

Önal yaptığı açıklamada, ?Bununla birlikte aldığımız bilgilere göre AKP İl Başkanı tarafından düzenlenen yemekte bir mahalle Muhtarı, Genel Başkanımız hakkında hakaret içerikli sözler söylediğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu işin takipçisiyiz ve böyle bir olay yaşanmışsa bu zat hakkında gerekli işlemleri de başlatıp konu hakkında da Genel Merkezimize bilgi vereceğiz. Gerçekten kamu görevlisi olarak her türlü siyasi görüşten oy alan kişilerin bir siyasi partiye bu denli yakın durmalarını üzülerek izliyoruz. Ayrıca Kırıkkalemizin ve ülkemizin içinde bulunduğu bu kutuplaşmış ortamdan uzaklaşmasının tek yolunun da samimiyet olduğuna inanıyoruz.

DEVAM EDECEK

Değerli Kırıkkaleliler şehrimiz ve ülkemiz sahipsiz değildir. Bugün bizlere saldıranlar, bu karanlık dönemin nihayetinin aydınlık olduğunu da unutmasınlar. Bilsinler ki her gün biraz daha küçülen, göç veren, kendi kaderine terk edilmiş Kırıkkalemiz; savaşa sürüklenen, dünya da itibar kaybeden Türkiyemiz CHP iktidarında bu karanlık günleri atlatacak ve yeniden şaha kalkacaktır.Umudun adı CHP, bu karanlık süreçte dün olduğu gibi bugünde Milletimize küfreden iş adamlarının tam karşısında; yoksul halkımızın ise tam yanında durmaya devam edecektir? diye konuştu.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli