Anahtar Kelimeler: Önce buraları halledin

Önce buraları halledin!

Önce buraları halledin!

Önce buraları halledin!

Toprak Mahalle dökülüyor!

 

Yollarda yürünmüyor!

 

 

Kırıkkale Belediyesi tarafından çarşı içinde çay ocaklarının bulunduğu sokaklarda parke taşı yenileme çalışması yapılıyor. Vatandaş ve esnaf tepkili. Toprak Mahalle esnafları ve sakinleri ise ayrıca tepkili.

 

 

GEREKSİZ YENİLEME

Kırıkkale Belediyesi yaklaşık 10 gündür çarşı içinde çay ocaklarının bulunduğu bölgede parke taşı yenileme çalışması yapıyor. Esnaflar ve çay ocaklarının bir kısmı toz ve topraktan ötürü günlerdir kapalı. Esnaf ve vatandaşlar çalışmaya tepki gösteriyorlar. Burada zaten mevcut olan parke taşlarının iyileştirmesi gerekirken, komple yenilenmesine gerek olmadığını vurguluyorlar. Çalışma yüzünden bazı esnaflar ve çay ocakları geçici olarak kapanmak zorunda kaldı. Esnafın zararının büyük olduğu ifade ediliyor.

 

TEPKİ GÖSTERİLİYOR

Öte yandan Toprak Mahallesi sakinleri ve esnaflar ise ayrıca tepkili. Sebebi ise bozuk veya olmayan parke ve kaldırım taşları. Buradaki sakinler, çarşı içine çalışma yapılacağına buraya çalışma yapılmasını istiyorlar. Tepkilerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar, ?Kırıkkale Belediyesi ne yaptığını bilmiyor. Asıl çalışma yapılması gereken yerler dururken, gidip taşı olan yerlerde yenileme çalışması yapıyorlar. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli