Anahtar Kelimeler: Onlara sakın inanmayın

Onlara sakın inanmayın!

Onlara sakın inanmayın!

Onlara sakın inanmayın!

Emniyet uyarıyor!

Telefonla dolandırıcılık olaylarının önüne geçmek isteyen Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları telefonlara gönderdiği SMS mesajıyla uyardı. Mesajda ??Adınız veya banka hesabınız FETÖ/PDY Terör Örgütüne karıştı´ diyerek para veya altın isteyenlere inanmayın? ifadelerine yer verildi.

FETÖ DOLANDIRICILIĞI UYARISI

Telefonla dolandırıcılık yapanlar her gün yeni bir yönteme başvururken, polis duruma karşı vatandaşları bilgilendiriyor. Daha önce terör örgütü PKK´yı kullanarak vatandaşları dolandıran dolandırıcıların şimdi de terör örgütü FETÖ PDY´nin adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya başladığı belirtiliyor. Duruma müdahale eden güvenlik güçleri vatandaşlara mesaj göndererek, kendisini polis, asker ve savcı olarak tanıtan ve para ile altın isteyenlere inanılmaması gerektiğini bildirdi.

VATANDAŞLARA SMS GÖNDERİLDİ

Zaman zaman ağına düşürdüğü vatandaşları geçmişte Ergenekon, Balyoz, şike gibi çeşitli bahanelerle dolandıran dolandırıcılar, bunlarla yetinmeyerek şimdi de gündem olan sansasyonel operasyonların isimlerini de kullanmaktan geri kalmıyor. Koruya karşı vatandaşların duyarlı olmasını isteyen Polis telefonlara gönderdiği SMS´de ?Telefonda kendisini Polis, Savcı, Asker olarak tanıtıp, ?Adınız veya banka hesabınız FETÖ/PDY Terör Örgütüne karıştı´ diyerek para veya altın isteyenlere inanmayın? ifadelerine yer verildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli