Anahtar Kelimeler: Orman işçilerini ziyaret etti

Orman işçilerini ziyaret etti

Orman işçilerini ziyaret etti

Orman işçilerini ziyaret etti

Köksal işçilerle görüştü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Orman Müdürlüğü ile İŞKUR Arasında yapılan Toplum Yararına Proje kapsamında kent ormanında ağaç dikim işinde çalışan 500 kadar personeli ziyaret etti.

İşçilerle görüşme yaptı

Köksal, ziyarette toplum yararına projelerin faydalarından bahsetti, bu projeler sayesinde hem ihtiyacı olanlara iş imkanı sağlandığını hem de topluma yararlı icraatların yapıldığına değindi. Köksal burada hem 500 kadar kişi istihdam edildiğini hem de ağaç dikmek gibi çok önemli bir icraatın gerçekleştirildiğini söyledi. Bu projelerin Ak Parti döneminde hayata geçirildiğinin altını özellikle çizen Köksal, herkese kolaylıklar diledi.

Süre uzatılsın dediler

Proje kapsamında çalışanlara bir dertleri veya sıkıntıları olup olmadığını soran Köksal'á çalışanlar projenin 2 aylık olduğunu, 6 aya uzatılması talebinde bulundular. Köksal,  bu projenin 6 aya çıkmasının daha önceki girişimlerle sağlandığını belirtti ve işçilerinin rahat olmasını söyledi. Ayrıca Ak Partiye olan desteklerinden dolayı çalışanlara teşekkür etti. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false