Anahtar Kelimeler: Ortak fikir başarıyı getirir

?Ortak fikir başarıyı getirir?

?Ortak fikir başarıyı getirir?

?Ortak fikir başarıyı getirir?

Çiftçilerle toplantılar sürüyor

Çiftçi bilgilendirme toplantısında konuşan Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz, uzlaşarak oluşturulacak ortak fikrin başarıyı getireceğini söyledi.

ÇİFTÇİ TOPLANTISI

Çiftçi bilgilendirme toplantısında konuşan  Kırıkkale  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz, uzlaşarak oluşturulacak ortak fikrin başarıyı getireceğini söyledi. Kırıkkale´nin köylerinde düzenlenmeye devam eden çiftçi bilgilendirme toplantıları her hafta çeşitli etkinliklerle devam ettiriliyor. Bu kapsamda son toplantı     Balışeyhİlçesi´nin Kırlangıç köyünde düzenlendi. Düzenlenen toplantıda çiftçilere sağlanan destekler anlatırken çiftçilerle yapılabilecekler düzenlemeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

BİLGİLER VERİLDİ
Toplantıda söz alan Tarım İl Müdürü Sırrı Yılmaz, "Tarım ve Hayvancılığın bir sektör işidir. Bu sektörün birer paydaşı olduğumuz fikri doğrultusunda bir araya gelmeliyiz. Ancak uzlaşıyla ve ortak fikirlerde buluşarak tarım alanında başarıya ulaşılabilir. Toplantılarımızın amaçlar üreticilerimizin talepleri ve karşılaştıkları sorunları dinleyerek yeni çözümler geliştirmek, bir bakıma her ana ve şarta karşı uyumluluk gelişimi sağlamak." dedi. Düzenlenen toplantıya Kırıkkale Ziraat Odası Başkanı  Orhan Öztürk  ve KaradenizBirlik Şube Müdürü Erol Şen katıldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli