Anahtar Kelimeler: Ortalık anda karıştı

Ortalık bir anda karıştı!

Ortalık bir anda karıştı!

Ortalık bir anda karıştı!

Tepkiler, küfürler havada uçuşuyor!

 

Üç hilalli kavga!

 

 

 

Hakan Polat tarafından kurulan Kızılelma Ocakları´ın astığı üç hilalli bayrak Kırıkkale´de büyük tartışmaya neden oldu. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu buna tepki gösterdi.

 

OLAY NASIL OLDU?

Hakan Polat tarafından kurulan Kızılelma Ocakları binasına üç hilalli bayrak asıldı. Kurukahvecilerin üst katındaki binaya üç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yanına üç hillali bayrak asılısnca bu durum tepkiye neden oldu. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, bununla ilgili resmi sosyal medya hesabından paylaşarak tepkisini dile getirdi. Ardından ise bir çok kişinin duruma tepki gösterdiği gözlendi. Küfürleşme, ağır hakaret ve tehditlere kadar varan bir durum yaşandı.

 

BALOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu gelişme üzerine açıklamada bulundu ve şunları söyledi: ?Milliyetçi Hareket Partisinin tescilli üçhilalli bayrağının kullanım hakkı sadece partimize aittir. Bizlerin ve mensuplarımız haricinde kullanması tamamen provakatif anlam taşımaktadır. Tokatçıların hergün kılık değiştirenlerin yaptığı bu davranış hakkında gerekli suç duyusu yapılmıştır. Bu zaat tarafından ikinci kez yapılan hadsizlik gerektiğinde anlayacağı şekilde cevabını bulacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur?

 

POLAT ÖZÜR DİLEDİ

Hakan Polat ise sosyal medya hesaplarından yapılan yorumlara ilişkin şu açıklamayı yaptı: ?Tamam ben tüm MHP camiasından özür diliyorum ama burada yazılan hakaretler ile sizleri baş başa bırakıyorum. Bazı arkadaşlar ülkücüyüm diyor. Ülkücülük böyle hakaretle oluyorsa, iftira atmakla oluyorsa diyecek bir şey bulamıyorum. Ülkücülük sadece sizlere mahsussa bu ülkede yaşayan tüm vatandaşlarımız farklı. Şunu herkes bilsin, benim bildiğim ülkücü vatanına sahip çıkandır. Hepiniz hakınızı helal edin.?

 

DAHA ÖNCE KAVGA ETTİLER

Erdal ve Polat arasında bir kaç ay önce de bir sürtüşme yaşanmıştı. Polat, şehir meydanında konser düzenlemek istemişti. Aynı gün şehit haberleri gelince konserin MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu tarafından iptal edilmesi istenmişti. Konserin yapılmasında ısrar edildiği öne sürülünce, Baloğlu buna tepki göstermişti. İkili arasında telefonda küfürleşmeye varan bir kavga yaşanmış ve bu da medyaya yansımıştı. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli