Anahtar Kelimeler: doğalgaza kavuşuyor

OSB doğalgaza kavuşuyor

OSB doğalgaza kavuşuyor

OSB doğalgaza kavuşuyor

Sorun çözülüyor

 

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz OSB´nin doğalgaz sorunu konusunda açıklamada bulundu ve sorunun çözümü konusunda bilgiler verdi.

 

SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK

KOSGEB toplantısında açıklamada bulunan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaz sorunu konusunda açıklama yaptı ve ?Doğalgaz en ciddi sorundu. Milletvekillerimizle, Başkanımızla gidip Maliye Bakanı ile hakikaten bire bir pazarlık yapıldı. Çok şükür o sorunda çözülme yoluna girdi. Artık sadece işin tamamlanması için gerekli süre var. Böylelikle Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaz sorunu gündemimizden çıkmış olacak? dedi. Vali Haktankaçmaz, Doğalgaz ihalesinin yapıldığını,1 Ekim itibariyle imalatın başlayacağını ve iş bitim süresinin sekiz ay olduğunu söyledi.

 

TEK EKSİĞİMİZ MÜTEŞEBBİS OLACAK

Türkiye´de ilk olan Kırıkkale Silah OSB´nin tüm alt yapısının hazır hale getirilmek üzere olduğunu vurgulayan Vali Haktankaçmaz, ?Normal şartlarda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı OSB´ler kurulurken alt yapı için para vermiyor. Bizde Kırıkkale OSB için aldığımız para kapsamında Silah OSB´nin de doğalgaz sorununu çözüyoruz. Silah OSB´de alt yapı çalışmaları son hızla devam ediyor ve Kasım ayı içerisinde bütün alt yapı çalışmaları tamamlanacak. OSB´yi tüm alt yapısı hazır bir şekilde müteşebbislere sunacağız. Kasım ayından sonra Silah OSB´de tek eksiğimiz müteşebbis olacak. Onunla ilgili müracaatlar var ama teşvikle ilgili bir mevzuat düzenlemesi yapılacak, müteşebbisler biraz da onu bekliyor? şeklinde konuştu.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli