Anahtar Kelimeler: yapı tamamlanıyor

OSB´de alt yapı tamamlanıyor

OSB´de alt yapı tamamlanıyor

OSB´de alt yapı tamamlanıyor

Vali inceleme yaptı

 

 

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, çalışmaların devam ettiği Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

 

SUNUM YAPILDI

OSB´ye gelişinde Vali Haktankaçmaz´ı, Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, OSB Müdürü İbrahim Erol ve firma yetkilileri karşıladı. Daha sonra OSB Müdürü İbrahim Erol tarafından halen yapım çalışmaları devam eden Altyapı İkmal Yapım İşi, Elektrik Şebekesi ve Telekom Yapım işi ile Doğalgaz Altyapı yapım işi hakkında Vali Haktankaçmaz´a bir sunum yapıldı.

 

BAŞVURU YAPILDI

Yapılan sunumda; Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB Altyapı İkmal Yapım işinin %85´inin tamamlandığı, yol yapımı (bordür ve beton parke) çalışmalarının devam ettiği, iş bitim tarihinin ise 31.10.2017 olduğu, Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB AG-YG Elektrik Şebekesi ve Telekom Yapım İşinin %98´inin tamamlandığı, OSB içerisinde elektrik şebekesi tadilatları ile enerji nakil hattı çalışmalarının devam ettiği, yapım işinin geçici kabulünün yapılması için Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türk Telekom Kırıkkale İl Müdürlüğü´ne başvuru yapıldığı, ifade etti.

 

YERİNDE İNCELEDİ

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB Doğalgaz Altyapı Yapım İşinin %85´inin tamamlandığı, OSB içerisindeki imalatların (vana imalatları, ms istasyonu ve saha düzenlemeleri hariç) tamamlandığı, OSB dışarısındaki çalışmaların ise halen devam ettiği ve iş bitim tarihinin 30.10.2017 olduğu ifade edildi.  Sunumun ardından Vali Haktankaçmaz, Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sahasındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, burada çalışanlara kolaylıklar diledi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli