Anahtar Kelimeler: Osman Uluyurt ilgi yüksek

Osman Uluyurt´a ilgi yüksek

Osman Uluyurt´a ilgi yüksek

Osman Uluyurt´a ilgi yüksek

Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Adayı Osman Uluyurt, ilçede seri ziyaretlerini sürdürüyor. Uluyurt´a ilgi çok yüksek.

ZİYARETLERDE BULUNUYOR

Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Adayı Osman Uluyurt büyük ilgi görüyor. Uzun zamandır ziyaretlerde bulunan Uluyurt´a ilgi bir hayli yüksek. Çoğu zaman eşiyle birlikte ev ve hasta ziyaretleri yapan, aynı zamada da toplantılara iştirak eden, davetlere katılan Uluyurt, son bir kaç gün içinde yine bir çok yere ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşan Uluyurt, kendisene gösterilen ilgiye teşekkür etti.

ZİYARETLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Uluyurt, ziyaretler ve personeli ile yaptığı toplantı konusunda açıklamada bulundu ve "Belediye çalışanlarımız ile haftalık olağan durum değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Bizleri ziyarete gelen hemşehrilerimiz ile istişarelerde bulunduk. Bu vesile ile tüm hemşehrilerime ve çalışma arkadaşlarıma hayırlı haftalar diliyorum" dedi. Kendisine yönelik ziyaretleri paylaşan uluyurt, ziyaretler için teşekkür etti.

PAYLAŞIMLARDA BULUNDU

Öte yandan hane ve hasta ziyareti de yapan ve bu konuda da paylaşımda bulunan Uluyurt, konuyla ilgili açıklamasında "Er Yapı Kızılırmak Konutlarında çay sohbetimiz ile bugünkü ziyaretlerimizi bitirdik. Rabbim bizleri sohbetlerine dahil eden dostlarımızdan razı olsun" dedi.

HASTA VE EV ZİYARETİ

Hasta ziyareti ile ilgili açıklama yapan Uluyurt, "Hastalarımızı ziyaret ettik, dualarını aldık. Rabbim Şafi sıfatı ile şifalar eylesin" dedi. Osman Uluyurt, son paylaşımını ise ev ziyaretlerine ayırdı ve "Bizleri evlerine misafir eden değerli hemşehrilerim ve dostlarıma şükranlarımı sunuyoruz. Rabbim hanelerine bereket versin" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu