Anahtar Kelimeler: vermek onay vermektir

?Oy vermek onay vermektir?

?Oy vermek onay vermektir?

?Oy vermek onay vermektir?

Saadet´den son mesaj

Saadet Partisi Kırıkkale milletvekili adaylarına Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Muin Yıldız, Kızılkanat İş Merkezi esnafını ziyaretleri sırasında, Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan, Merkez İlçe Başkanı Remzi Sarak ile il ve ilçe yöneticileri ve partililer de eşlik etti

MAZLUMLAR DA DÜŞER

Önümüzdeki seçimlerin diğer seçimlere nazaran daha önemli olduğunun altını çizen Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Faruk Vurgun,  ?Hepinizin malumu olduğu üzere 1 Kasım´da Türkiye´mizde bir seçim var. Her seçim önemlidir ancak gerçekten bu seçim tarihi bir seçimdir. Çünkü İslam coğrafyası tarihte hiç olmadığı kadar kan ve gözyaşına boğulmuştur.  İşgal, iç çatışma ve kaosun içine sürüklenmiştir. Son limanımız son kalemiz olan Türkiye´miz bile acemi tayfalar yüzünden kan ağlıyor.?dedi.

KAYNAK PAKETİ HAZIR

Milli Görüş´ün geçmişte olduğu gibi şimdi de ülkenin sıkıntılarına reçete olacak projelerinin hazır olduğunu kaydeden Milletvekili Adayı Selami Çakır, ?Her şeye rağmen karamsarlık yok. Milletimizin en ufak bir şüphesi olmasın. Saadet Partisi olarak iktidara hazırız. Projelerimiz hazır. Kaynak paketlerimiz hazır. Üretim hamlelerimiz hazır. Türkiye´nin 81 ilini, 81 ayrı sanayi ve üretim merkezi yapacak kalkınma planlarımız hazır. İnanın her şey bir Besmele´ye bakıyor. İktidara geldiğimizde öyle bir besmele ile işe koyulacağız ki, Türkiye´de yer yerinden oynayacak.  Ülkemiz hızla kalkınacak, milletimiz bolluk ve refaha kavuşacak. Çünkü Hakkı üstün tutanlar, ibadet aşkıyla çalışanlar, ülkelerine ve insanlığa büyük hizmetler yapar. Bizim amacımız da, hedefimiz de bellidir; Birinci hedefimiz, Yaşanabilir Bir Türkiye´yi kurmaktır, İkinci hedefimiz, Yeniden Büyük Türkiye´yi kurmaktır, Üçüncü hedefimiz ise, İslam Birliğini tesis ederek, zulmün değil adaletin, sömürünün değil hakça paylaşımın hâkim olduğu Yeni Bir Dünya´yı kurmaktır. Şimdi bunun için önümüzde tarihi bir fırsat var. Sadece birkaç günümüz  kaldı. Önümüzdeki kalan günlerde takatimizin sonuna kadar koşturacağız. Kapı kapı dolaşacağız. Tutmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Milletimizle el ele verip bu zihniyeti değiştireceğiz? diye konuştu.

MİLLETÇE TİYATRO İZLEDİK

7 Haziran seçimlerinden sonra ülkenin menfaati için Meclis´teki dört partinin bir araya gelemediğinin altını çizen Muin Yıldız, büyük bir tiyatro oynandığını söyleyerek şunları kaydetti: ?Hepinizin bildiği gibi, 7 Haziran seçimlerinden bu yana milletçe bir tiyatro izledik. Başrolünü acemi tayfa AKP´nin oynadığı, figüranlıklarını ise CHP, MHP ve HDP´nin üstlendiği bu tiyatronun maliyeti maalesef ülkemiz için çok ağır oldu. Her gün ocaklarımıza ateş, yüreklerimize acı düşerken, gencecik fidanlarımızı toprağa verirken, koskoca bir ülke, taht oyunlarına kurban edildi. ?Akan kanı nasıl önleriz, ülkede huzur, barış ve kardeşliği nasıl sağlarız?´ diye kafa yorması gerekenler tam tersine, ?oylarımızı nasıl arttırırız´ telaşına düştü. Ülke kaynakları siyasi ihtiraslar uğruna heba edilirken, binlerce insanımız işsiz kalırken, on binlerce esnafımız kepenk kapatırken, çalışan tek şey milletvekillerinin maaşları oldu. İşte 1 Kasım tarihi bir fırsattır. Çünkü bunları 7 Haziran´da denedik, gördük. Gördük ki Saadet Partisiz olmuyor. Yan yana da dursalar, üst üste de konsalar bunlar bu işi beceremezler. Beceremiyorlar. Çünkü bu işler aşk işidir, heyecan işidir, inanç işidir, iman işidir. İman varsa imkân vardır? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli