Anahtar Kelimeler: OYUN BOZULDU

OYUN BOZULDU!

OYUN BOZULDU!

OYUN BOZULDU!

Yıllarca amatör kümede mücadele ederken, bu sezon şampiyon olan Kırıkkalespor´da şampiyonluk da sorun oldu. Kulübü şampiyon yapan ekip deyim yerinde ise birbirine düştü.

ÜÇLÜ İTTİFAKA RAĞMEN!

Uzun bir aradan sonra şampiyon olan Kırıkkalespor´da yönetim sorunu baş gösterdi. Yıllarca amatör kümede mücadele eden, Metin Karakuş başkanlığında bir çıkış yolu bulan ve sonunda uzun mücadelelerden sonra şampiyon olarak bir üst kümeye yükselen Kırıkkalespor´un şampiyonluğu soruna yol açtı. Şampiyon olan takımında payları olduğunu öne süren Türk Metal Sendikası yönetimi takıma el atmaya karar verdi. Öyle ki, yönetimi şehrin destek verdiği Metin Karakuş başkanlığından alarak Türk Metal Sendikası Kırıkkale Temsilcisi Mürsel Öcal´a verme planı devreye sokuldu. Bu plana Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın da destek verdiği öne sürüldü. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak, hafta sonu yapılan kongre öncesi Mürsel Öcal´a açık destek veren görüntüler yayınlattı.

DELEGELERİ SİLMİŞLER!

Belediye ve Türk Metal Sendikası´nın amacı Kırıkkalespor´u tamamiyle alıp, Metin Karakuş ve şehir ekibini devre dışı bırakarak, yeni sezonda Kırıkkalespor´u kullanarak propaganda yapmaktı. Karakuş ve şehir ekibi işte buna karşı çıkarak, tüm ayak oyunlarına rağmen hafta sonu yapılan kongre ile kulüp başkanlığını aldı ve yoluna devam etti. Durumun böyle olacağını gören Öcal, kulüp başkanlığı adaylığından kongre öncesi çekilmek zorunda kaldı. Karakuş ve şehir ekibi Öcal, Türk Metal ve Belediye´ye rağmen seçimi kazanarak önemli bir engeli aşmış oldular. Kongre öncesinde üçlü ittifak (Öcal, Belediye ve Türk Metal), delege listelerine ulaşamadıklarına dair yerel basında haberler bile yaptırdılar. Oysa, bu ittifakın şehri tanınmış spor adamlarını bile delege olarak sildiği öne sürüldü.

CEVABI SAHADA VERİN

Kırıkkalespor´a yıllar sonra adeta sınıf atlatan ekip zorlu bir engeli hafta sonu aşmayı başardı. Belediye, Türk Metal ve Öcal´a rağmen kongreyi toplayan ve başkanlık seçimini yapan ekibin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Üçlü ittifakın yine sorunlar çıkarabileceği konuşuluyor. Karakuş ve ekibinin de bundan sonra daha dikkatli davranması ve gerginliği tırmandırmaması öneriliyor. Sonuçta önemli olan Kırıkkalespor´un başarısı olarak gösteriliyor. Takımın ve kulübün bundan sonra da başarılarına devam ederek, herkese cevabı sahada vermesi gerektiğinin altı çiziliyor.



Keskinli
20.06.2016 22:13:51
Benim anlamadıgım belediye niye adam seçiyor şu olursa destek veririm şu olmazsa destek vermem anlayışı yanlış benim adayım şu anlayışıda yanlış mesela kırıkkale ve kırıkkalesporsa her halikarda destek olması gerekir..!

  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli