?Oyunlarını bizim birliğimiz bozar?

?Oyunlarını bizim birliğimiz bozar?

?Oyunlarını bizim birliğimiz bozar?

CHP´den seçim mesajı

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Hasan Biçer, İl Başkanı Ahmet Önal ve diğer adaylarla birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün Hüseyin Kahya Parkında emeklileri ziyaret eden Biçer, ?Biz birlikte güçlüyüz. AKP´nin oyunları bu birlikteliğimizi bozamayacak? dedi.

BENİM YUVAM BURASI

Milletvekili olduğu takdirde buradan ayrılmayacağını söyleyen Biçer, ?Benim yuvam burası. Ekmeğim ve aşımı buradan sağlıyorum. Hep burada olacağım ve şehrin sorunlarıyla birebir ilgileneceğim. CHP´nin yükselişi dev adımlarla büyüyor. Bunu görenler AKP´de büyük korku oluştu AK Parti son zamanlarda kirli oyunlara başvurmaya başladı. Ancak bu oyunlar bizim birlikteliğimizi bozamayacak? dedi.

AKP BİZİ TAKİP EDİYOR

CHP´nin her kesim için projesinin olduğunu belirten Biçer, ?Şu anda Hüseyin Kahya Parkı´nda bulunuyorum. Buraya emeklilerimiz dinlenmek için geliyor. Emekliler ilk olarak maaşlarının yükseleceğini CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile duydular. AKP ise, buna karşı çıktı ve güldü. ?Böyle bir şey olmaz.? dediler. Doğru söylediler. Milletti yemekten sağı solu göremiyorlar. Şimdi ise ?Emekliye şu kadar zam yapacağız? diyorlar. Biz söyledik ve AKP ise bizim arkamızdan geliyor.  Türkiye´yi ihalelerle yemedikleri takdirde zaman yapılacağını gördüler? diye konuştu.

TÜRKİYE TOPLAMA KAMPI MI?

Siyaset halka hizmet etmek demektir vurgusu yapan Biçer, ?Ben mecliste size hizmet etmek istiyorum. Türkiye´de olduğu gibi, Kırıkkale´de yapı daralıyor. Türkiye´nin bugün içinde bulunduğu şartlar çok uygun şartlar değil. 2 milyon 200 bin Suriyeliye diyorlar ki ´Türkiye´de kalsın bunlar biz size para verelim siz Türkiye´de bakın´. Türkiye toplama kampı mı Allah aşkına? Gencecik çocuklarımız işsiz. Üniversiteyi bitiren her 4 mezundan biri işsiz. Arkadaşlarınızı ikna edin, dostlarınızı ikna edin sandığa götürün CHP´nin yolunu açın ki aydınlık Türkiye´yi beraber yakalayalım" şeklinde konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false