Anahtar Kelimeler: Özdağ ziyaretlerde bulundu

Özdağ, ziyaretlerde bulundu

Özdağ, ziyaretlerde bulundu

Özdağ, ziyaretlerde bulundu

STK´larla görüşme yapıldı

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Ümit Özdağ, İYİ´ler Kervanı Yolda sloganıyla Kırıkkale´ye ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Parti İl Başkanı ve Bülent Altınışık Özdağ´a eşlik etti. Aksaray İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, Ankara İYİ Parti Milletvekili Ayhan Altıntaş´da İYİ´lik kervanına katıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kırıkkale´yi çok sevdiğini söylerken, kendini evinde hissettiğini ifade etti.

ESNAF ZİYARETİ YAPILDI

Ümit Özdağ ve heyet ilk olarak İYİ Parti il binasını ziyaret etti. Burada partililerle buluşan Özdağ daha sonra partililerle istişare toplantısı yaptı. Toplantıdan sonra Heyet  Zafer caddesi ve Hüseyin Kahya parkında bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşın dertlerini sıkıntılarını dinleyen Özdağ, esnaf gezisinin ardından Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli´yi ziyaret etti. Esnaf için sürekli çalıştıklarını ifade eden Özdağ, gerekeni yapacaklarını söyledi. Özdağ´ın bir sonraki hedefi Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı oldu. Varlı heyeti kapıda karşılarken iş adamlarının sıkıntılarını Varlı Özdağ´a anlattı.

SERİ ZİYARETLER OLDU

Seri ziyaretlerini sürdüren heyet daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve kefalet Kooparatifini ziyaret etti. Başkan Osman Cebeci heyeti kapıda karşılarken hoş bir sohbet gerçekleştirildi. İYİ Parti heyeti Emekliler derneğini de ziyaret etti.  Başkan Zekeriya Alptekin ve ekibi ziyaretten çok memnun kaldıklarını söylerken Ümit Özdağ, Bülent ALtınışık ve İYİ Parti ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ÜLKE KRİZDEN GEÇİYOR

Son olarak heyet Kırıkkale Medya ve Gazeteciler cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Ercihan Çakmak, heyeti karşıladı. Ümit Özdağ burada yapmış olduğu açıklamada Ülkenin İYİ yönetilmediğine dikkat çekti. Özdağ ayrıca ülkenin çok ağır bir kriz geçirdiğini ifade etti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "İYİ´ler Kervanı Yolda" sloganıyla başlattıkları Türkiye turuyla ilgili, "Bizim bu iyilik kervanı çalışmamızın amacı krizin sıkıntılarını yerinde görerek vatandaşımızın sıkıntılarını, duygularını tespit etmek olacak" dedi.

AÇIKLAMALAR YAPILDI

Özdağ, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, "İYİ´ler Kervanı Yolda" sloganıyla Türkiye turu başlattıklarını, bu çalışma kapsamında Türkiye´yi gezeceklerini söyledi.Türkiye´nin çok ağır birkaç krizi birden yaşadığını savunan Özdağ, bu sıkıntıları il il, ilçe ilçe dolaşarak yerinde göreceklerini ifade etti.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli