Özel güvenlikçilere eğitim verildi

Özel güvenlikçilere eğitim verildi

Özel güvenlikçilere eğitim verildi

Seminer düzenlendi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı olarak 2018 yılında temel hak ve hürriyetlerin korunması ve kolluk hizmetlerinin tamamlayıcısı olan özel güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik eğitim programlarına başlanacağı vurgulandı.

EĞİTİM BİLGİLERİ VERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ?Ülkemiz genelinde görev yapan Özel Güvenlik görevlilerince sunulan güvenlik hizmet kalitesinin artırılması amacıyla bilgilendirmelerine yönelik Emniyet Genel Müdürlüğümüz Özel Güvenlik Daire Başkanlığı koordinesinde Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığımızdan görevlendirilen Polis Başmüfettişlerimiz Zübeyir Şahin ve Mustafa Yürür ile Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) yetkilisi Eğitim Uzmanı Sedat Ayar tarafından ilimizde görev yapan özel güvenlik görevlilerine Kırıkkale İl Müftülüğü konferans salonunda Etkili İletişim, Genel Kollukla İlişkiler, Aidiyet Duygusunun Geliştirilmesi, Güvenlik Tedbirleri, Özel Güvenlik Hukuku ile Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Bilinçlendirme eğitimi verilecektir? ifadelerine yer verildi.

HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAK

Açıklamanın devamında ise ?Büyük bir sektör halini alan Özel Güvenlik Hizmetleri Sektörünün denetimi, Polis Başmüfettişlerimiz ve Valiliklerce gerçekleştirilmektedir. 2018 yılı içerisinde, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı olarak, bir taraftan denetim görevini ifa ederken diğer taraftan da temel hak ve hürriyetlerin korunması ve kolluk hizmetlerinin tamamlayıcısı olan özel güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik eğitim programlarına başlanacaktır. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu´nun talimatları ile başlatılan bu proje çerçevesinde ülkemiz genelinde özel güvenlik personeline yönelik bir eğitim programı ifa edilecektir. Bu program çerçevesinde ülkemiz genelinde görev yapan tüm Özel güvenlik görevlilerinin bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla, etkili iletişim, genel kollukla ilişkiler ve-aidiyet duygusunun geliştirilmesi, güvenlik tedbirleri ve özel güvenlik hukuku alanlarında eğitim planı hazırlanmıştır. Ayrıca AFAD Başkanlığı personelince kendi eğitim programlan çerçevesinde katılım sağlanacaktır? denildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false