Özel Yaşam´ın kapasitesi bölge hizmeti verecek düzeyde

Özel Yaşam´ın kapasitesi bölge hizmeti verecek düzeyde

Özel Yaşam´ın kapasitesi bölge hizmeti verecek düzeyde

Bölge hizmeti de verecek

Vatandaş çok beğendi

Hastane bulunduğu

çevreyi hareketlendirdi

Hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi sadece Kırıkkale´ye değil, bölgeye de hizmet verebilecek bir kapasite ile sağlık hizmeti sunuyor. Hastaneye gelenler beğenilerini ?Beklentilerin üzerinde olmuş? diye dile getiriyor.

BÖLGE HİZMETİ VERECEK

Kırıkkale´nin ilk özel sağlık kuruluşu olan ve sektöre hastane olarak hızlı bir giriş yaşan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi hafta başından bu yana hasta kabul ediyor ve sağlık hizmeti veriyor. 75 yataklı hastane 8 bin metrekarelik kapalı bir alana sahip. Konusunda uzman, deneyimli ve tanınmış bir çok hekimi barındıran Özel Yaşam Hastanesi, sahip olduğu kapasite ile sadece Kırıkkale´ye değil, bölgeye de hizmet verecek düzeyde sahip. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği hastane mekan olarak ferah ortamı, hekim kadrosu olarak tecrübeli uzman doktorları, deneyimli teknik ekibi, teknolojik tıbbi cihazları ile dikkat çekiyor.

VATANDAŞ ÇOK MEMNUN

Hafta başından bu yana bir çok kişinin hem muayene ve tedavi ve hem de hastaneyi görüp incelemek için geldiği gözleniyor. Memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, ?Gerçekten çok güzel bir hastane olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu bina uzun yıllar atıl durumdaydı. Şimdi ise en gözde sağlık kuruluşlarından birine hizmet veriyor. Ne kadar tanıdık doktor varsa buraya gelmiş. Şehrin merkezinde olması bizler için büyük bir avantaj. Memnun olduk hastanenin açılmasından? diye konuşuyorlar.

BÖLGEYİ HAREKETLENDİRDİ

Sektörde uzun yıllar Tıp Merkezi olarak hizmet veren ve şimdi ise Hastane olarak hızlı bir giriş yapan Özel Yaşam, aynı zamanda da il ekonomisine katma değer kazandırıyor. Çok sayıda personel istihdamı ile de dikkat çeken hastane, bulunduğu bölgeyi de canlandırmaya başladı. Hastane çevresine şimdiden birkaç eczane açılması için girişim başladı. Yakın zamanda bölgede restoran, eczane ve işletilmeye uygun çok sayıda iş yeri açılması bekleniyor. Bölgedeki konut fiyatlarının da hastane sayesinde pozitif etkilenmesi bekleniyor. Bu civarda bulunan esnaflar da hastanenin hizmete açılmasından son derece memnun. Onlar da hastane etkisi ile işlerinin açılacağını düşünüyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı