Öztürk esnafları ziyaret etti

Öztürk esnafları ziyaret etti

Öztürk esnafları ziyaret etti

Esnaflarla görüştü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında esnafla bir araya geldi.

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında esnafla bir araya geldi. Öztürk, Alparslan  Pehlivanlı Bulvarı, Karacalı ve  Hürriyet caddelerindeki esnafı ziyaret ederek, talep ve istekleri dinledi. TIR´cılar ve Tankerciler Derneğini de ziyaret eden Öztürk, burada yaptığı konuşmada, anayasa değişikliği halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi. Öztürk, halk oylamasına sayılı günler kaldığını belirterek, şöyle konuştu:

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

"Bütün teşkilatlar olarak kapı kapı geziyoruz. Şunu gördük. Burada yüzde 80-90 destek var. Bu durum bizler için sevindiricidir. Genel veya yerel seçim değil, bir anayasa değişikliği seçimi. Dolayısıyla vatandaşlarımız biraz daha farklı bakarak geleceğine, huzur ve istikrara milletimiz teveccüh gösteriyor ve tercihini bu yönde kullanacağını açıkça ifade ediyor. Hedefimiz  Kırıkkale´de yüzde 80´in üzerine çıkmak. Şunu da belirtelim, bizim buradaki gayemiz milletimizin birlik ve beraberliğini sağlamaktır. Halkımızdan bu bilinç ile destek istiyoruz."



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false