Anahtar Kelimeler: Öztürk yerde

Öztürk her yerde

Öztürk her yerde

Öztürk her yerde

Kırıkkale´nin MHP Milletvekili Halil Öztürk, şehirle bir bütün olarak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HERKESİN DERDİYLE DERTLENİYOR

Kırıkkale için varını yoğunu ortaya koyan Kırıkkale MHP Milletvekili Halil Öztürk, gece gündüz demeden şehrin geleceği için var gücüyle çalışıyor. Bazen tek başına, bazen ekibiyle halkın içinde olan Öztürk, özelikle gençler üzerinde büyük etkisi bulunuyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Odası bir an bile boş olmuyor. Siyasi hedef gözetmeksizin herkesin derdiyle dertlenen Öztürk, vatandaşların mutluluk kaynağı oluyor. "Kırıkkale varsa ben varım" sözünü ağzından düşürmeyen Öztürk, yaşlılar ve engellileri de hiç bir zaman unutmuyor. Zaman zaman ziyaretlerle bunu gösteriyor.

BÖLGECİLİK NEDİR BİLMİYOR

Kırıkkale´ye gelişini insanlar bazen duyuyor, bazen duymuyor.Çünkü yaptığı bazı işlerin hayır üzerine kurulduğunu ve kimsenin bilmesini istemiyor. Gençlere iş imkanına kavuşturmak için var gücüyle çalışan Öztürk, bunda da büyük başarı elde ediyor.  Mecliste verdiği öneriler ise Kırıkkale´nin lehine büyük ve güzel işler oluşturuyor. Öztürk, bölgecilik nedir bilmiyor. Bölgeciliğe karşı sert bir tavır takınıyor. Bölgecilik yapanlara ise gereken cevabı veriyor. Halk için halk ile birlikte olan Öztürk, gece ve gündüz demeden mahalle, mahalle, ilçe, ilçe dolaşarak vatandaşların dertlerine derman olmaya çalışıyor.

GENÇLER İÇİN AÇIKLAMA

Öztürk, Kırıkkale´nin adını duyurmak ve yatırım gelmesi için görüşmeler yapıyor. Bu görüşmelerde Kırıkkale için elini taşın altına koymaktan çekinmiyor. Özellikle gençlere iş imkanı sağlamak için üst kademe bürokrasi ile temasa geçiyor. Kırıkkale gençliğini biran önce ekmek kapısı kazanması için kendini bu yolda baş koyuyor. Yaptığı icraatlar Kırıkkale ´de büyük yankı buluyor. "Gençler olmaz ise gelecek olmaz" diyerek gençliğe önem verdiğini kat ve kat gösteriyor. Bazı gençleri ise bürokraside kazandırmak için alt yapısını şimdiden oluşturuyor.    Çiftçilerde unutmayan Halil Öztürk, köy gezilerini de unutmuyor. Geçtiğimiz aylarda bazı ilçelerde sel felaketini yaşanması üzerine, afet kapsamına alınması için çalışmaya başladı. Bunun farkında olan çiftçilerimiz ise, Öztürk´e büyük destek veriyorlar. İlçelerde de "O belediye bizim şu belediye şu partinin" sözlerini ağzına almıyor. "Kırıkkale hepimizin" sözünü işliyor. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli