Anahtar Kelimeler: Öztürk Silah İhtisas gezdi

Öztürk Silah İhtisas OSB´yi gezdi

Öztürk Silah İhtisas OSB´yi gezdi

Öztürk Silah İhtisas OSB´yi gezdi

OSB´de incelemede bulundu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, alt yapı çalışmaları devam etmekte olan Silah İhtisas OSB´de incelemelerde bulundu ve çalışmalar konusunda bilgiler aldı.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Beraberindeki bir heyetle Silah İhtisas OSB şantiyesine giden Öztürk, OSB Müdürü İbrahim Erol´dan yürütülmekte olan çalışmalar ve alt yapının durumu konusunda bilgiler aldı. Şantiye alanını da gezen Öztürk ve beraberindekilere OSB Müdürü İbrahim Erol tarafından bilgiler verildi. Burada OSB ile ilgili açıklamalarda da bulunan Öztürk, Türk Savunma Sanayii´ni bu tür yatırımlar ile güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

YATIRIMCILARA ÇAĞRI YAPTI

Kama değerli ürün imal etmeyi de amaçladıklarını söyleyen Öztürk, ?Savunma sanayisinin ülke için en önemli üretim alanlarından birisi olan Silah İhtisas OSB´de parsel tahsisi için ön talepler alınmaya devam ediyor. Altyapı çalışmaları son aşamaya geldi. Nisan ve Mayıs ayı gibi çalışmaların biteceğini öğrendik? dedi. Yatırımcılara da buradan çağrıda bulunan Ötürk, ?2017 yılı itibariyle bir talep patlaması bekliyoruz. Yatırımcılarımız, Kırıkkale´ye yatırım yapmak için acele etmeli? diye konuştu.

 

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli