Anahtar Kelimeler: Öztürk anlamlı destek

Öztürk´e anlamlı destek

Öztürk´e anlamlı destek

Öztürk´e anlamlı destek

Gençler Öztürk için yürüdü

Kırıkkale Ülkü Ocakları MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk için yürüdü. Gençlerden Öztürk´e anlamlı destek geldi.

GENÇLER YÜRÜDÜLER

Önceki akşam meydanda toplanan Ülkü Ocakları´na bağlı gençler, sloganlar atarak Öztürk´ün seçim bürosuna kadar yürüdüler. Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk, destek açıklamasında bulundu ve ?Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak Milletvekili Adaylarımız Av. Halil Öztürk, Av.Murat Abalı ve Dr. Ömer Dedebali Beylere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Yiğit Bozkurt´ları ve Asenalarının katılımı ile mahşeri bir kalabalık eşliğinde sloganlar atarak seçim büromuza ulaştık.Misafirperverliklerinden dolayı Vekil Adaylarımıza teşekkür ederim? dedi.

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlerin ziyaretv e desteği konusuda açıklama yapan Ötürk ise ?Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale´de bulunan Liselerimizin Bozkurtları, Asenaları Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale İl Başkanı Kardeşim Ali GENÇTÜRK ve yönetimi önderliğinde Kırıkkale Meydanından mahşeri bir kalabalık ve sloganlar eşliğinde seçim büromuza ziyarette bulundular. Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk: ?Allah´ın izni ile Kırıkkale´de 3-0 yapacağız ve birbirinden kıymetli adaylarımızı Meclise Vekil olarak göndereceğiz? dedi. Milliyetçi Hareket bir gençlik hareketidir, gençler var oldukça MHP var olacak. MHP var oldukça gençler şaha kalkacak. Yiğit Bozkurtlarımıza ve Elif duruşlu Asenalarımıza teşekkür ederim? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false