Öztürk'e moral ziyaretleri sürüyor

Öztürk

Öztürk'e moral ziyaretleri sürüyor

 

Muhtarlar ziyaret etti

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk seçim çalışmalarına hızlı başladı. Keskin, Çelebi ve Karakeçili ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelen Ak Parti Aday Öztürk, kendisine karşı gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağını, bugün değil seçimden sonra da birlikte olacakları mesajını verdi.

Muhtarlarla görüştü

7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk Keskin ilçesi başta olmak üzere Çelebi ve Karakeçili ilçesine bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların büyük ilgi gösterdiği toplantıda birlik beraberlik mesajı verildi. Muhtarların ve vatandaşların kendisine karşı gösterdiği ilgiye layık olmaya çalışacağını söyleyen Ak Partili aday Öztürk, Biz sadece seçimden seçime değil, yaşantımızın tamamında birbirimizin dertlerini paylaşan, sıkıntılarda birlikte olan insanlarız. Dün olduğu gibi yarında birlikte olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Açıklamalar yaptı

Önümüzde önemli bir seçim süreci bulunduğuna işaret eden Öztürk Aday adaylık sürecimizde başlayan ilgi ve alaka görüyoruz ki bugünde devam ediyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu zamana kadar vatandaşımızın derdiyle dertlendik, onların sorunlarını kendi sorunumuz olarak kabul edip hareket ettik. Çözüm yollarını aradık. Önümüzde bir Milletvekilliği seçimi var. Genel Merkezimiz bu süreçte bizim omuzlarımıza bir yük verdi. Allah nasip ederde Milletvekili seçilirsek Kırıkkale'mizin sorunlarına TBMM'de çare arayışında olacağız. Güçlü bir iktidar ilimizin daha fazla hizmet almasına vesile olacaktır. Bu yüzden hepinizin desteğini bekliyorum” dedi. Muhtarlarla yapılan toplantıya katılan İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım'da Öztürk'e desteklerini bildirdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false