Anahtar Kelimeler: Öztürk gençlerle buluştu

Öztürk gençlerle buluştu

Öztürk gençlerle buluştu

Öztürk gençlerle buluştu

Çalışma ve ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, seçimle ilgili çalışma ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Kırıkkale'yi konuştular

Bir yandan MHP Genel Merkezi'ndeki görevini yürüten bir yandan da Kırıkkale'de seçim çalışmalarını gerçekleştiren MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, önceki gün Kırıkkale'de bazı ziyaretlerde ve görüşmelerde bulundu. Şehir merkezinde bazı ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştiren Öztürk, daha sonra esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kırıkkale'nin geleceği üzerine sohbet eden Öztürk, Kırıkkale`de hemşehrilerimizle ilimizin geleceği üzerinize konuştuk. Biz yapacağımız çalışmaları ve hedeflerimizi anlattık. Hemşehrilerimiz de bizden beklentilerini ve taleplerini iletti, ilimiz ile ilgili sıkıntıları dile getirdiler. İnşallah 7 Haziran seçimleri Kırıkkale'nin kurtuluş günü olacak” dedi.

Gençlerimizin umudu MHP

Daha sonra gençlerle bir araya gelen ve yine Kırıkkale'nin geleceği ve gençlerin durumu üzerine sohbet eden Öztürk, gençlere de umut dolu mesajlar verdi. Öztürk, Genç kardeşlerimiz geleceklerinden endişeli. Türkiye`nin geleceği başlıca dertleri. Ama tek umutları MHP kadroları. MHP'yi haklı olarak umutla bekliyorlar. Umudunuzu yitirmeyin geliyoruz, 69 gün kaldı kardeşlerim” dedi. MHP'nin gençler için bir çok çalışması ve projesi olduğuna işaret eden Öztürk, Gençlerimiz hiç kaygılanmasın, umutla bizleri beklesin. Çünkü MHP gerçekten onlar için umut olacak” diye konuştu.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli