Anahtar Kelimeler: Öztürk herkesi çaya bekliyor

Öztürk herkesi çaya bekliyor

Öztürk herkesi çaya bekliyor

Öztürk herkesi çaya bekliyor

Çaya davet etti

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk genel merkezdeki görevine başladı. Öztürk Ankara'ya yolu düşenleri çaya davet etti.

BAŞARILI ÇALIŞMA YAPTI

Seçim çalışmaları sürecinde Kırıkkalelilerin yoğun ilgisini çeken ve yaptığı çalışmalarla partisine büyük katkı sağlayan Milletvekili adayı Halil Öztürk Genel Merkezdeki görevine başladı. MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Öztürk uzunca bir süredir Kırıkkale'de sürdürdüğü seçim çalışmasında Kırıkkalelilerin ve Sulakyurt bölgesinin MHP'ye yönelmesinde etkili oldu. Yaklaşık iki aydan bu yana günübirlik Kırıkkale'ye gelip giden Öztürk sosyal paylaşım sitesinden hem Kırıkkalelilere teşekkür etti. Hem de Kırıkkale'ye yolu düşen herkesi çaya beklediğini yazdı.

BİRİNCİ SIRA GİBİ ÇALIŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk diğer parti adaylarının aksine Genel Merkezin ikinci sıra adayı göstermesine rağmen Öztürk Milletvekili seçilen Seyit Ahmet Göçer ve üçüncü sıra adayı Merih Karayol ile birlikte yoğun bir şekilde çalıştı. Kendi adına seçim koordinasyon merkezi bile açan Öztürk MHP'nin Kırıkkale'deki başarısına önemli katkı sağladı. Şimdi ise Genel Merkezdeki görevinin başına geçti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli