Anahtar Kelimeler: Öztürk müracaatını yaptı

Öztürk müracaatını yaptı

Öztürk müracaatını yaptı

Öztürk müracaatını yaptı

 

Kırıkkale'yi karış karış geziyor

MHP umuttur, umudunuza sahip çıkın”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, 7 Haziran seçimleri için aday adaylığı müracaatını genel merkeze yaptı. Öztürk, Kırıkkale'yi karış karış dolaşmayı sürdürüyor.

Müracaatını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 12 Mart itibariyle aday adaylığı müracaatları başladı. İlk müracaat partinin genel merkezinde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından yapıldı. Ardından partinin üst kademe yöneticileri müracaatlarda bulunmaya başladı. MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk'te Bahçeli'nin ardından parti üst kademe yöneticisi olarak genel merkeze aday adaylığı müracaatında bulundu. Öztürk müracaatı konusunda kısa bir açıklama yaptı ve 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri için Genel Merkezimizde müracaatımızı yaptık. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. MHP iktidarı için geri sayım devam ediyor 88 gün kaldı” dedi.

Hacılar ziyareti

Bu arada Öztürk, Kırıkkale'yi adeta karış karış geziyor. Hafta içinde Öztürk, Hacılar kasabasına gitti, kasaba halkı ile görüşmeler yaptı ve onların sorun ve taleplerini dinledi. MHP aday adayı Öztürk, kasaba halkına MHP'nin iktidara geldiğince yapacağı çalışmaları anlattı. Cinayete kurban giden Hacılar Belediyesi eski Başkanı Memduh Bodur'un mezarını da ziyaret eden Öztürk, Bodur için dua etti.

Seri ziyaretlerde bulundu

MHP aday adayı Öztürk, Kırıkkale merkezde ise bu hafta Pazar esnafını ziyaret etti, pazarcılar ve vatandaşlar ile görüştü. Çarşı içinde esnafların sorunlarını dinledi, minibüsçüler ile görüşerek sorun ve taleplerini not aldı. Ülkü Ocakları'nı, Ülkücü İşçiler Derneği, Karadenizliler Derneği ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden Öztürk, buralarda başkanlar ve üyeleri ile görüşerek onları da dinledi ve MHP'yi onlara anlattı.

Pazar ziyareti

Pazar gezisinde esnaflar ve vatandaşlar Öztürk'e hayat pahalılığından yana dert yandılar. Yıllardır bir adım öteye gidemediklerini söyleyen pazarcı esnafı, artık MHP'nin iktidara gelmesi gerektiğinin altını çizdiler. MHP aday adayı Öztürk, esnafın sorunlarını ortadan kaldıracak çözümler ile iktidara doğru yürümeye başladıklarını belirtti. Öztürk, vatandaşların da hayat pahalılığından dert yanması üzerine, Sizlerin sosyal hayattaki ekonomik sıkıntılarınızı iyi biliyoruz. 7 Hazarin günü bu sıkıntılara el birliği ile hep birlikte son vereceğiz” dedi.

Ülkü Ocakları ziyareti

Ülkü Ocakları'nı ziyaret eden, Ocak Başkanı Serkan Tunçbilek ve gençlerle buluşan Öztürk, gençlere dinamik olmaları konusunda çağrı yaptı ve Sizler bizim umudumuzsunuz. Gelecekte sizlere büyük iş ve büyük görevler düşecek. Bu yüzden her zaman dinamik olun, dinç olun” dedi. Tunçbilek, ziyaretinden ötürü Öztürk'e teşekkür etti. Öztürk Ülkücü İşçiler Derneği'ni de ziyaret etti ve görüş alışverişinde bulundu.

Karadenizliler ziyareti

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Öztürk, Karadenizliler Derneği'ni de ziyaret ederek Dernek Başkanı Sedat Kaygusuz ve dernek üyeleri ile görüşme yaptı. Keyifli ve sohbet havasında geçen görüşmede Öztürk, MHP'nin iktidara yönelik çalışmalarından ve iktidara geldiği zaman gerçekleştireceği uygulamalar ve projelerde bahsetti. Kaygusuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öztürk'e seçimde başarılar diledi.

Esnaf Odası ziyareti

Öztürk daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı ziyaret ederek Başkan Köksal Tonga ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşme yaptı. Bu ziyarette de esnafların içinde bulundukları durum ve sıkıntılar gündeme geldi. Tonga, esnafların yaşadığı sorunlardan bahsetti. Öztürk ise esnafların sorunlarını çözecek uygulamalar, proje ve programlarla iktidara doğru ilerlemekte olduklarını belirtti.

Öfke zarara sürüklüyor

Ziyaretleri edindiği izlenimler konusunda açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Öztürk, Ziyaretlerimizde müşahade ettiğimiz en önemli şey esnafın da vatandaşımızın da içinde bulundukları durumdan memnun olmamaları. Ülke bir öfke iktidarı ile yönetiliyor. Bunu herkes iliklerine kadar hissediyor. Bundan çok ciddi rahatsızlık duyuluyor. Bu öyle bir öfke ki, son yirmi gün içinde doların yükselmesi ile esnaf ve vatandaşın sırtına bir kambur daha eklemiş durumda.

MHP umuttur, sahip çıkalım

Pazarcısı, esnafı, tüccarı, memuru, işçisi, emeklisi herkes dert yanıyor ekonomiden ve sosyal hayatın artık ne kadar zorlaştığından. Bunun için bir çözüm ve umut arıyorlar. Bizler de onlara MHP'yi doğrusunu söylemek gerekirse ilaç olarak sunuyoruz. O kadar umutlu şeyler görüyoruz ki bu noktada, artık herkes MHP'yi iktidarda görmek istiyor. Bu bizi mutlu ettiği gibi hem umutlandırıyor ve hem de gururlandırıyor. İnşallah 7 Haziran'da MHP herkese umut olacak. Bunu açık açık görüyoruz ve bu umuda herkesin sahip çıkması için çabalıyoruz” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false