Anahtar Kelimeler: Öztürk Mart mesajı

Öztürk´ten 8 Mart mesajı

Öztürk´ten 8 Mart mesajı

Öztürk´ten 8 Mart mesajı

?Kadınlar yegane mimarlardır?

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, kadınların gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan yegane mimarlar olduğunu belirtti.

8 MART MESAJI YAYINLADI

AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Abdullah Öztürk, kadınların gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan yegane mimarlar olduğunu belirtti. Öztürk,  8 Mart  Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların toplum içinde güçlerini ortaya koymalarının sadece kendilerine değil, hem ailelerine, hem de yaşadığı topluma büyük değer sağladığını ve o milleti iyi bir yaşam düzeyine ulaştırmada yardımcı olduğunu bildirdi. Kadın konusunun, sadece özel bir günde tartışılmakla sonuçlandırılabilecek bir konu olmadığını vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

Ailenin temel taşıdırlar

"Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu, İstiklal Mücadelemizin kahramanları olan kadınlarımız, bir anne, bir eş ve hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yerdedir. Kadınların anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma çabası her türlü takdirin üzerindedir. Ne mutlu bize ki milletçe, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Kadının kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, toplumumuzda daha iyiye daha güzele en hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bütün kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli