Anahtar Kelimeler: Öztürk faal çalışma

Öztürk´ten faal çalışma

Öztürk´ten faal çalışma

Öztürk´ten faal çalışma

Ziyaretlerde bulundu

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk, seçimle ilgiliçalışmalarını sürdürüyor. Öztürk, kimi zaman ziyaretlere gidiyor, kimi zaman da ziyaretçi kabul ediyor.

KARAYOLLARI ZİYARETİ

Önceki gün Öztürk´ün seçim bürosunu Karayolları personeli ziyaret etti. Ziyaret konusunda bilgi veren Öztürk, ?Bizleri ziyaret ederek destek veren Karayolları İl Müdürlüğü personellerine teşekür ediyorum. Cumhur İttifakına ve Milliyetçi Hareket Partisine duyulan teveccüh bizleri onurlandırmaktadı. Bu seçimin haklı galibini hep beraber 24 Haziran´da Milliyetçi Hareket saflarında buluşarak göstereceğimizin sözünü bir kez daha aldık? dedi.

DERNEK ZİYARETİ

Öztürk, önceki gün dernek ziyaretinde de bulundu. Bununla ilgili de aıklama yapan Öztürk, ?Hüseyinbey Obası Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğimizi ziyaret ederek değerli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Cumhur İttifakının sorunları kökünden çözeceğini, Milliyetçi Hareketin bu bağlamda elini taşın altına koyduğunu vebu cendereden çıkış Yollarını konuştuk. Şahsıma karşı gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum? dedi.

SENDİKA ZİYARETLERİ

Sendikaları da ziyaret eden Öztürk, bununla ilgili de şu açıklamayı yaptı: ?Seçim ziyaretlerinde bugünkü durağımız Türk- Sağlık Sendikası oldu. Ülkemizin vermiş olduğu bu amansız savaşta, yaraları tedavi edip sağlığına kavuşmanın yagane yolu Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakıdır. Bu amaçla çıkmış olduğumuz yolda desteklerini esirgemeyen Türk Sağlık Sen´in değerli başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.?



  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli