Anahtar Kelimeler: ÖZTÜRK’TEN SERİ ZİYARETLER

ÖZTÜRK'TEN SERİ ZİYARETLER

ÖZTÜRK

ÖZTÜRK'TEN SERİ ZİYARETLER

Tıp Bayramı'nda gül dağıttı

MHP MYK Üyesi ve partinin Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, ziyaretlerini sürdürmeye devam etti. Öztürk, Tıp Bayramı'nda Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde bulundu

Cuma günü aday adaylığı açıklamasını yapan MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, açıklamanın ardından ziyaretlerine devam etti. Adaylık açıklamasından sonra şehir merkezinde ziyaretlerde bulunan Öztürk, esnafları dinledi, onların sorun ve taleplerini not aldı. Vatandaşlarla da görüşen Öztürk, onlara MHP'nin iktidara gelmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Tıp Bayramı jesti

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla has tanelere ziyaretlerde bulunan Öztürk, başta hekimler olmak üzere sağlık çalışanlarına gül dağıttı, hastanelerde yatan hastalarla da tek tek ilgilendi. Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi'ni ziyaret eden Öztürk, iki hastanede de doktorlar ve sağlık çalışanlarına gül vererek onların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Adı artık şehirde hemen herkes tarafından bilinen Öztürk'e hastanelerde çalışanlar ve hastaların büyük ilgi gösterdiği gözlerde kaçmadı.

MHP ile sorun kalmayacak

Hastanelerde sempati ile karşılanan Öztürk, çalışanlar ve yatan hastalar ile sohbet ederek sağlık durumlarını ve hatırlarını sordu. Kendisine gösterilen ilgiden memnun kalan Öztürk, Sağlık çalışanlarımızın da sağlık sorunu yaşayıp hastanelere gelen hemşehrilerimizin de durumlarını gayet iyi biliyoruz. Emin olun, 7 Hazarin sonrasında iktidara gelecek olan MHP ile birlikte hiçbir sorununuz kalmayacak. Bu hastaneler MHP iktidarında nasıl alnımızın akı olduysa, bu seçimden sonra da olmaya devam edecek” dedi.

Çullu ve terminal ziyareti

Öztürk, gün içinde Çullu mahallesine giderek burada da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidara gelmekte olduğunu, Türkiye'de  ve Kırıkkale'de bir umut olarak görüldüğünü ve ülkede yaşanan bütün sıkıntıların 7 Haziran seçimleri ile MHP'nin iktidara gelmesiyle sona ereceğini vurguladı. Otobüs terminalini de ziyaret eden Öztürk, burada yolcular ve terminal çalışanları ile görüştü.

MHP'nin iktidar seçimi olacak

Ziyaretleri konusunda bilgiler veren Öztürk, Artık seçim ortamına tam anlamıyla girmiş bulunuyoruz. Hemşehrilerimiz seçim ortamında yaptığımız ziyaretlerde sıkıntılarını ve sorunlarını anlatıyor, MHP'nin iktidarda olmasını istiyorlar. Gerek sosyal ve ekonomik hayat, gerekse de ülkedeki durum bakımından MHP'nin artık iktidarda olması gerektiğinin altı çiziliyor. Biz de hemşehrilerimize MHP'nin programlarını ve projelerini anlatıyoruz. Çok pozitif karşılıklar alıyoruz. Bu seçim MHP'nin iktidar seçimi olacak. Bundan eminiz. Çünkü milletimiz bunu belli ediyor” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false