Öztürk´ün annesi toprağa verildi

Öztürk´ün annesi toprağa verildi

Öztürk´ün annesi toprağa verildi

Cenaze töreni düzenlendi

 

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ün 79 yaşında vefat eden annesi Fadime Öztürk, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ün 79 yaşında vefat eden annesi Fadime Öztürk, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde dün yaşamını yitiren Öztürk için Kırıkkale Nur Cami ve Külliyesi´nde cenaze töreni düzenlendi. Milletvekili Öztürk ve diğer aile yakınları, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti. Kırıkkale Müftüsü Şahin Yıldırım´ın öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından Fadime Öztürk´ün naaşı, Keskin Gündoğdu Mezarlığı´ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Cenaze törenine, Öztürk´ün yakınları, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay ile AK Parti milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli